Η Toshiba Ευρώπης παρουσίασε τον «Satellite Pro R50-B», τον πλούσιο σε χαρακτηριστικά και οικονομικό φορητό υπολογιστή 15.6 ιντσών (39.6 εκ.), που έχει σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Λεπτός, ασφαλής και αξιόπιστος αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει τελειοποιηθεί για να ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες, χάρη στις προσεκτικά μελετημένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του design του.

«Προσθέσαμε περισσότερα στον Satellite Pro R50-B, ώστε οι business χρήστες να έχουν ότι καλύτερο» τόνισε ο κ. Eric Cariou, Vice President, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group της Toshiba Ευρώπης. «Σχεδιάστηκε κατασκευάστηκε και παράχθηκε ενδο-εταιρικά, ειδικά για επαγγελματική χρήση. Αυτή η εστιασμένη ανάπτυξη, σημαίνει ότι αναζητήσαμε προσεκτικά όλα όσα χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναφορικά με τη φορητότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, γιατί καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να εργαστούν με όποιον τρόπο θέλουν και όπως θέλουν. Πιστεύουμε τόσο στις δυνατότητες του Satellite Pro R50-B, που συμπεριλάβαμε και την Εγγύηση Αξιοπιστίας για να προσδίδουμε επιπλέον ασφάλεια στους χρήστες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον ασφάλεια

Κάθε χαρακτηριστικό του Satellite Pro R50-B, έχει αναπτυχθεί για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβάνοντας και την ασφάλεια της συσκευής ή τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτή. Ο Satellite Pro R50-B έχει περάσει μία σειρά δοκιμασιών Highly Accelerated Life Tests (HALT) που κάνει το ανεξάρτητο γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών «TÜV Rheinland». Οι δοκιμασίες προσομοιώνουν τον κύκλο λειτουργίας της συσκευής και την εκθέτουν σε διάφορα επίπεδα κραδασμών, ζέστης, πτώσεων και πίεσης, που διασφαλίζουν ότι ο Satellite Pro R50-B μπορεί να αντέξει σε ατυχή συμβάντα. Σε συνδυασμό με το ανθεκτικό design που μειώνει τους κραδασμούς, ο Satellite Pro R50-B είναι μία συσκευή που αντέχει στην καθημερινή χρήση ξανά και ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να προστατέψει τις επιχειρήσεις από την απώλεια αρχείων, η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM), η οποία περιλαμβάνεται σε επιλεγμένα μοντέλα, εγγυάται ότι τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης αποθηκεύονται με ασφάλεια. Ο HDD 3D αισθητήρας ενισχύει την ασφάλεια, κλειδώνοντας τη συσκευή σε περίπτωση κραδασμού ή πτώσης. Μία δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών της McAfee LiveSafe Security είναι επίσης προ-εγκατεστημένη, για να προστατέψει τη συσκευή από ιούς και άλλες απειλές.

Η Εγγύηση Αξιοπιστίας της Toshiba περιλαμβάνεται επίσης σε διάφορα μοντέλα, προσφέροντας επιπλέον εμπιστοσύνη με δωρεάν επισκευή τον πρώτο χρόνο σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για ακόμη περισσότερη σιγουριά.

 Ενισχυμένη παραγωγικότητα

Ο Satellite Pro R50-B διαθέτει πολλά περισσότερα από το λεπτό, κομψό και ανθεκτικό του design. To πληκτρολόγιο πλακιδίων με αριθμητικό keypad συνδράμει στην παραγωγικότητα των χρηστών, ενώ η μη ανακλαστική HD οθόνη, βοηθάει τους χρήστες να εστιάσουν στο περιεχόμενο της επιχείρησής τους σε υψηλή ανάλυση, χωρίς να ανησυχούν για αντανάκλαση, εργαζόμενοι ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Ισχυρή επίδοση σε κάθε περιβάλλον

Ιδανικός για την πολυάσχολη εργασιακή καθημερινότητα μεταξύ σπιτιού, γραφείου και επαγγελματικών συνεδριάσεων, ο Satellite Pro R50-B έχει την ευελιξία, ταχύτητα και δύναμη να διεκπεραιώνει εργασίες, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται ο χρήστης. Με επεξεργαστές έως 4ης γενιάς Intel Core i5 και έως Intel HD graphics 4400, ο Satellite Pro R50-B έχει επιδόσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και κάνουν αβίαστη την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Περιλαμβάνεται επίσης ταχύτατη μονάδα σκληρού δίσκου, ώστε οι χρήστες να αποθηκεύουν τα αρχεία τους και να έχουν εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, με βάρος 2,3 κιλά και πάχος 24 χιλιοστά, σε συνδυασμό με αποσπώμενη μπαταρία μακράς διαρκείας, οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν όπου και να βρίσκονται.

Πιο ασφαλείς και συνδεδεμένοι

Ο Satellite Pro R50-B διαθέτει ενισχυμένες επιλογές συνδεσιμότητας για γρήγορη σύνδεση σε δίκτυο ή την επιλογή για σύνδεση με άλλες συσκευές. Για παρουσίαση σε μεγαλύτερες ομάδες ή επέκταση του χώρου εργασίας σε εξωτερικές οθόνες, περιλαμβάνονται πλήρους μεγέθους θύρα HDMI και RGB, για να μην χρειάζονται επιπλέον adaptor (βύσματα – μετατροπείς). Έτσι, οι χρήστες έχουν όλη την ευελιξία που χρειάζονται για να συνδεθούν σε περιφερειακές συσκευές γραφείου και να μεταφέρουν αρχεία μέσω των τριών θυρών USB, δύο εκ των οποίων είναι USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά, συν την θύρα για κάρτες μνήμης τύπου SD. Επίσης, περιλαμβάνονται Bluetooth 4.0, Gigabit LAN ή ασύρματο WLAN για γρήγορη πρόσβαση σε δίκτυα.

Επιπλέον κάλυψη και επιλογές διαχείρισης

Για τον Satellite Pro R50-B διατίθενται διάφορα προαιρετικά αξεσουάρ και λύσεις, όπως η βάση σύνδεσης «dynadock V3.0+» για την σύνδεση με περισσότερα περιφερειακά χωρίς τη χρήση καλωδίου. Διατίθεται επίσης, το Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), που επιτρέπει στους χρήστες να επιθεωρούν και να ελέγχουν τις IT συσκευές τους online, σε πραγματικό χρόνο μέσω βασικού web browser, χωρίς να επενδύουν σε servers ή ειδικό λογισμικό διαχείρισης – άρα είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

Toshiba Satellite Pro R50-B

• Οθόνη: 15.6 ιντσών (39.6 εκ.) 1366x768p HD, μη ανακλαστική οθόνη
• Επεξεργαστές: Έως 4ης γενιάς Intel Core i5 επεξεργαστές
• Γραφικά: Έως Intel HD 4400
• Χωρητικότητα: Επιλογή έως 1TB HDD ή 500GB υψηλών επιδόσεων HDD
• Προαιρετικό 9.5 mm DVD Super Multi Drive
• Μνήμη RAM: Έως 2×8 GB DDR3L, συχνότητας 1600 MHz
• Συνδέσεις: 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, 1xHDMI, 1xRGB, 1xSD slot, Intel WiDi, ηχείο/μικρόφωνο, Intel Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth 4.0, Gigabit LAN
• HD webcam
• Λειτουργικό Σύστημα: Επιλογή Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 ή Windows 7 Professional
• Ασφάλεια: HDD 3D αισθητήρας, Trusted Platform Module 1.2 , Kensington κλειδαριά
• Διάρκεια μπαταρίας: Έως 7.5 ώρες
• Χρώμα: Μαύρο
• Διαστάσεις: 379 x 258 x 23.95 χιλιοστά
• Βάρος: Ξεκινά στα 2,3 κιλά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης