Η Microsoft ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συλλογής “Classics” στην Ευρώπη με δύο επιπλέον τίτλους που κυριολεκτικά «σπάνε τα ταμεία», παραμένοντας πιστή στη στρατηγική της: την προσφορά ψυχαγωγίας υψηλής ποιότητας σε μοναδικές τιμές. Η σειρά Xbox 360 Classics υποδέχεται τα Fable II και Halo Wars, με Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή για κάθε παιχνίδι, μόλις 29,99 €.

Εσείς ποιος χαρακτήρας θα γίνετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fable II καλωσορίζει τους παίκτες σε μία επική ιστορία και μία πρωτοποριακή εμπειρία παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο, που τους επιτρέπει να επιλέξουν οι ίδιοι τη ζωή τους σε έναν απίστευτα «ανοικτό» κόσμο, όπου η κάθε απόφαση που λαμβάνουν καθορίζει τη μελλοντική τους ταυτότητα. Το Fable® II Classics εμπεριέχει το παιχνίδι Fable® II, καθώς και δύο συναρπαστικές πρόσθετες περιπέτειες, τα Knothole Island και See the Future που θα αποτελέσουν την ύστατη πρόκληση για τον Ήρωα σας.



Πάρτε τον έλεγχο του σύμπαντος Halo στα χέρια σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Halo Wars είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στο θρυλικό σύμπαν του Halo. Ηγηθείτε ολόκληρων στρατιών των Spartans, Warthogs και άλλων, καθώς γίνεστε μέλος της ομάδας «Spirit of Fire» που μάχεται ενάντια στους εξωγήινους Covenant. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Xbox 360, το Halo Wars σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσετε πανίσχυρες στρατιές σε επικές μάχες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης