Η ηλεκτρική σόμπα από την Hi-Tech βασίζεται στην τεχνολογία κρυστάλλων χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει τρομερή μετάδοση θερμότητας σε σχέση με παλαιότερες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα για την ίδια κατανάλωση ρεύματος να έχετε περισσότερη θερμοκρασία στο χώρο σας. Η θερμοκρασία εκπέμπεται στο περιβάλλον από την σόμπα χαλαζία ευκολότερα και χωρίς εσωτερικές απώλειες. Δηλαδή με τα ίδια χρήματα περισσότερη ζέστη ή αλλιώς ίδια ζέστη με λιγότερα χρήματα.

Η σόμπα εξαιτίας του χαλαζία, εκπέμπει απίστευτη θερμότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χρειάζεται χρόνος πυράκτωσης, οπότε… ζέστη στο “τσακ μπαμ”. Οι σόμπες χαλαζία με τις λάμπες Quartz που διαθέτουν έχουν υψηλή απόδοση θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση. Οι αντιστάσεις τους έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς καίγονται πάρα πολύ δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σόμπες διαθέτουν πολλαπλά επίπεδα θέρμανσης για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με τις σόμπες που απλά έχουν διακόπτες, οι δικές μας σόμπες διαθέτουν διακόπτες για την ενεργοποίηση των εστιών αλλά και ροοστάτη περιστροφικό για να επιλέξετε ακριβώς την θερμοκρασία που επιθυμείτε και όχι θερμοκρασία στο περίπου.

Η σόμπα χαλαζία 1800W (2+1 εστίες) διαθέτει 2 εστίες στο μπροστινό μέρος και 1 στην οροφή για μέγιστη θερμική κατανομή. Δεν ζεσταίνει μόνο εκεί που κάθεστε όπως οι συνηθισμένες σόμπες, αλλά γεμίζει ολόκληρο το χώρο με πολύτιμη ζέστη. Εξαιτίας της γεωμετρικής αλλά και της τεχνολογικής της ιδιαιτερότητας θα ζεστάνει με απίστευτη ταχύτητα έναν ενιαίο χώρο περίπου έως 40 τ.μ. Διαθέτει διακόπτη με δύο διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας αλλά και περιστροφικό ροοστάτη για να ορίσετε εσείς την ιδανική κατανάλωση που θα έχετε ανάμεσα σε 600W ή 1800W.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σόμπα χαλαζία 2400W (3+1 εστίες) διαθέτει 3 εστίες στο μπροστινό μέρος και 1 στην οροφή για μέγιστη θερμική κατανομή. Δεν ζεσταίνει μόνο εκεί που κάθεστε όπως οι συνηθισμένες σόμπες, αλλά γεμίζει ολόκληρο το χώρο με πολύτιμη ζέστη. Εξαιτίας της γεωμετρικής αλλά και της τεχνολογικής της ιδιαιτερότητας θα ζεστάνει με απίστευτη ταχύτητα έναν ενιαίο χώρο περίπου έως 60 τ.μ. Διαθέτει διακόπτη με τρία διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας αλλά και περιστροφικό ροοστάτη για να ορίσετε εσείς την ιδανική κατανάλωση που θα έχετε ανάμεσα σε 600W ή 1800W ή 2400W.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο afasia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης