Οι θερμοπομποί είναι πλέον γνωστοί στο ελληνικό κοινό ως ένα αξιόπιστο και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, καταξιωμένο εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εξασφαλίζουν την άμεση και ποιοτική θέρμανση των χώρων, καθώς διατηρούν την ατμόσφαιρα υγιεινή χωρίς να την ξηραίνουν (σημαντικό για τα παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και άσθμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα θέρμανσης με θερμοπομπούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κεντρική θέρμανση του σπιτιού αντικαθιστώντας τη λειτουργία των καλοριφέρ καθώς προσφέρει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση, μικρότερο κόστος αγοράς και δε χρειάζεται συντήρηση.

Με άλλα λόγια, οι θερμοπομποί προσφέρουν μια “καθαρή”, ποιοτική και οικονομική θέρμανση. Και το σημαντικότερο; Δεν ζεσταίνει μόνο εκεί που κάθεστε όπως οι σόμπες, αλλά γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο που τον έχετε τοποθετήσει με πολύτιμη ζέστη.

Ο θερμοπομπός Diplomat CH 7009 αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για να πετυχαίνετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η λειτουργία με χρήση turbo ανεμιστήρα θα σας εξασφαλίσει ταχύτερη και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο.

Δείτε περισσότερα στο afasia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης