Η Konami ανακοίνωσε -αναμενόμενα- την ανάπτυξη του νέου τίτλου για την πολύ δημοφιλή ποδοσφαιρική σειρά τους, Pro Evolution Soccer. To PES 2017 θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4, Xbox One, αλλά και σε PlayStation 3 και Xbox 360.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος αναμένεται να εμφανιστεί ανανεωμένος, καθώς η Konami ενημέρωσε για αρκετές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς. Ένας νέος μηχανισμός, που λέγεται “Real Touch” αφορά το σύστημα υποδοχής και ελέγχου της πάσας, που χρησιμοποιεί τα πολύπλοκα physics της μπάλας, ενώ μιμείται πολλές κινήσεις διασήμων παικτών.

Το σύστημα “Precise Pass” επεκτείνεται επάνω στο “Real Touch” και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην ακρίβεια της πάσας. Βελτιώσεις επίσης θα δούμε και στην οργάνωση στρατηγικής της ομάδας, στα κόρνερ, αλλά και στο goal keeping. Όπως και το PES 2016, αναπτύσσεται στην Fox Engine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Pro Evolution Soccer αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, ενώ θα έχουμε νεότερα από τη μεγάλη έκθεση video games, E3 2016, που διοργανώνεται στα μέσα Ιουνίου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια της Konami στο site της επίσημης αντιπροσωπείας, Zegetron S.A.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης