Του Παύλου Κρούστη

Αρκετά συχνά το ευρωπαϊκό PlayStation Store φέρνει παιχνίδια εκπληκτικής ποιότητας σε απίστευτες τιμές. Οι ψηφιακές αγορές μέσω του PlayStation Store για τις κονσόλες PlayStation 4, PlayStation 3, αλλά και PS Vita πολλές φορές δεν συγκρίνονται καν με τις τιμές που βρίσκουμε στα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορούμε να βρούμε και τίτλους που υπάρχουν αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αγοράσετε από το PlayStation Store, αρκεί να έχετε συνδεδεμένη την κονσόλα σας στο internet είτε ασύρματα, είτε μέσω της ethernet θύρας και να συνδεθείτε μέσω του menu στο PlayStation Store. Αν έχετε online λογαριασμό, είστε έτοιμοι για αγορές. Αν ο λογαριασμός σας δεν έχει συνδεθεί στο PlayStation Network ξανά, τότε θα χρειαστείτε μερικά λεπτά για να ορίσετε το PSN ID σας, καθώς και μερικές λεπτομέρειες ακόμα.

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει είτε μέσω της κονσόλας σας, είτε μέσω κάποιου browser από κινητό ή υπολογιστή. Αφού δημιουργήσετε το online profile σας, τότε μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο τους τρόπους πληρωμής. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και χρειάζεται είτε να έχετε κάποια κάρτα (πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη) ή λογαριασμό Paypal. 

Τώρα είστε έτοιμοι για αγορές. Αφού αγοράσετε κάποιο παιχνίδι, μπορείτε να το κατεβάσετε, να το σβήσετε και να το ξανακατεβάσετε όσες φορές θέλετε, χωρίς κανέναν περιορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την τεράστια λίστα των εκπτώσεων που εμφανίστηκαν σήμερα και ισχύουν έως και την 1η Νοεμβρίου, ξεχωρίσαμε μερικά ιδιαίτερα αξιόλογα παιχνίδια σε εκπληκτικές τιμές. 

Προτείνουμε λοιπόν…

– The Witcher 3: Wild Hunt  – 14,99€ (Προτείνεται η Game of the Year Edition στα 19,99€)



Το παιχνίδι της χρονιάς για το 2015, το παιχνίδι που έχει μαζέψει μερικές από τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών και το παιχνίδι που έχει συλλέξει τα περισσότερα βραβεία “παιχνιδιού της χρονιάς” από κάθε άλλο αποτελεί μια απίστευτη περιπέτεια επικών διαστάσεων. Ο Geralt θα αναζητήσει την πρώην αγαπημένη του Yennefer, αλλά και την μυστηριώδη κοπέλα Ciri, την οποία φαίνεται να έχει απαγάγει το Wild Hunt, η… συμμορία φαντασμάτων. Σε έναν κόσμο που είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει σε σεναριακή πολυπλοκότητα αλά Game of Thrones, ο Geralt θα κυνηγήσει μυθολογικά πλάσματα κάθε είδους, καθώς θα μπλέξει σε βασιλικές ίντριγκες και οικογενειακά δράματα. Η CD Projekt Red δικαίως πλέον θεωρείται από τα κορυφαία studio παραγωγής video games και κανείς δεν πρέπει χάσει το παιχνίδι αυτό.

Είναι τεράστια ευκαιρία για όσους δεν το έχουν ήδη αποκτήσει ήδη, με την απλή έκδοση του παιχνιδιού να είναι στα 14,99€ και την Game of the Year Edition στα 19,99€. Εννοείται αξίζει να αγοράσετε την GotY Edition, καθώς περιλαμβάνει 2 τεράστια expansions, που προσθέτουν πάνω από 30 ώρες παιχνιδιού ακόμα με μοναδικές νέες ιστορίες και τοποθεσίες. Το καθένα από τα δύο expansions αξίζουν την προσοχή σας ανεξάρτητα από το αν είναι σε προσφορά ή όχι. 

– Wolfenstein: The New Order – 4,99€
– Wolfenstein: The Old Blood – 4,99€



Το Wolfenstein επανήλθε με ένα εκπληκτικό reboot το 2014 με το The New Order. Ο first-person shooter τίτλος προσέφερε ανάσα φρεσκάδας στο κορεσμένο είδος με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τέτοιο παιχνίδι στα 5 ευρώ είναι “κλεψιά”.

Στα 5 ευρώ μπορείτε να βρείτε επίσης και το standalone expansion που κυκλοφόρησε το 2015. Μικρότερου μεγέθους, αλλά στο σύνολο μπορείτε να απολαύσετε δύο εκπληκτικά παιχνίδια για 10 ευρώ. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο sequel του The New Order, το Wolfenstein II: The New Colossus στις 27 Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να γευτείτε λοιπόν το πρώτο μέρος.

– The Evil Within – 7,99€

Σε αντίστοιχη περίπτωση με το Wolfenstein, το The Evil Within 2 κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικές ημέρες (μπορείτε να διαβάσετε εδώ την κριτική μας). Ορίστε λοιπόν μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε τον πρώτο τίτλο στα 8 ευρώ! Ένα παιχνίδι για τους λάτρεις του τρόμου, από τον δημιουργό του Resident Evil.

Το παιχνίδι είναι γεμάτο στιγμές με ένταση, ενώ οι φρικιαστικές του εικόνες θα χαραχθούν στη μνήμη σας. Πλέον ο τίτλος είναι στην καλύτερη μορφή του, έπειτα από κάποια τεχνικά θέματα που είχε στην αρχή και γι’ αυτό είστε τυχεροί όσοι θα βιώσετε τώρα την εμπειρία για πρώτη φορά.

– PREY – 24,99€



Το PREY είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς που δυστυχώς δεν έχει δει κανείς. Διαβάστε εδώ την κριτική μας. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τίτλους επιστημονικής φαντασίας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μοναδική προσφορά να βλέπουμε τίτλο τέτοιου βεληνεκούς να κυκλοφορεί έπειτα από μόλις 5 μήνες στα 25 ευρώ. Μην τον χάσετε.

– Resident Evil: Deluxe Origins Bundle – 11,99€



Τα λόγια είναι περιττά… Δύο από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς σε εκπληκτική τιμή: το πολυβραβευμένο remake του πρώτου τίτλου μαζί με το prequel σε HD μορφή για να στοιχειώσουν τα βράδια σας.

Μερικά ακόμα εξαιρετικά φετινά παιχνίδια σε προσφορά:

– Outlast 2 – 19,99€ (16,99€ PS Plus) (Διαβάστε εδώ την κριτική μας)
– Resident Evil 7 Biohazard – 29,99€ (Διαβάστε εδώ την κριτική μας)
– What Remains of Edith Finch – 14,99€ (12,99€ PS Plus)
– Little Nightmares – 12,99€ (Διαβάστε εδώ την κριτική μας)
– Observer – 21,99 (18,99 PS Plus) (Διαβάστε εδώ την κριτική μας)

Και μερικά παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας σε απίστευτες προσφορές:

– Mortal Kombat X – 12,99€ (Προτείνεται η “XL” έκδοση με τους έξτρα χαρακτήρες στα 18,99€)
– The Walking Dead: The Complete First Season – 4,99€
– The Walking Dead: Season Two – 5,99€
– The Wolf Among Us – 4,99€
– Metro Redux – 9,99€
– DmC – Devil May Cry – 9,99€
– Dark Souls III – 24,99€
– DOOM – 11,99€
– Dead Island: Definitive Collection – 12,99€
– Darksiders: Fury’s Collection – War And Death – 9,99€
– SOMA – 7,99€
– Alien: Isolation – The Collection – 9,99€

Μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμη παιχνίδια σε προσφορά στο PlayStation Store.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης