Η Microsoft ανακοίνωσε νέο πακέτο με το Xbox One S και το Minecraft, το οποίο ονομάζεται Xbox One S Minecraft Favorites Bundle. Διαθέτει έξτρα υλικό και θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να χτίσετε, να επιζήσετε και να εξερευνήσετε τους κόσμους του Minecraft με την κονσόλα της Microsoft.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται πάνω από 230 skins, 3 texture packs και 7 Mash-up packs μαζί με το παιχνίδι Minecraft: Xbox One Edition, ώστε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στο έπακρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν παίζετε ήδη το Minecraft: Xbox 360 Edition, τότε το συγκεκριμένο πακέτο είναι η απόλυτη αναβάθμιση για εσάς στο Xbox One S. Μπορείτε να μεταφέρετε ακόμα και τους κόσμους που έχετε δημιουργήσει από το Xbox 360 στο Xbox One και να διασκεδάσετε δημιουργώντας νέους, που είναι μέχρι και 16 φορές μεγαλύτεροι.

Το πακέτο περιλαμβάνει συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Κονσόλα Xbox One S (500 GB) με ενσωματωμένο 4K Ultra HD Blu-ray player και 4K video streaming μαζί με HDR για video και gaming, ώστε να δείτε πιο πλούσια και λαμπερά χρώματα.
  • Nέο ασύρματο χειριστήριο Xbox One S με καλύτερο range και υποστήριξη Bluetooth για τα Windows 10 PC.
  • Κωδικό για την ψηφιακή έκδοση του Minecraft: Xbox One Edition με βελτιωμένες επιδόσεις και μεγαλύτερους κόσμους από την Xbox 360 έκδοση έως και 16 φορές.
  • Κωδικό για το Minecraft: Xbox One Edition Favorites Pack, το οποίο περιλαμβάνει τα Festive Mash-Up Pack, Halo Mash-up, Fantasy Texture Pack, Natural Texture Pack, City Texture Pack, Battle & Beasts Skin Pack and Battle & Beasts 2 Skin Pack
  • Κωδικό για το Minecraft: Xbox One Edition Builder’s Pack, το οποίο περιλαμβάνει τα Biome Settlers Skin Pack, Cartoon Texture Pack, Candy Texture Pack, Plastic Texture Pack, Pattern Texture Pack και Greek Mythology Mash-up
  • Κωδικό για την Beta έκδοση του Minecraft: Windows 10
  • Συνδρομή trial 14 ημερών Xbox Live Gold

To Xbox One S Minecraft Favorites Bundle αναμένεται να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας στις 11 Οκτωβρίου προς 299€.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης