Του Παύλου Κρούστη

Μετά από χρόνια, η αναμονή επιτέλους τελειώνει και οι gamer fans της DC και του Batman πολύ σύντομα θα δουν για πρώτη φορά τα νέα παιχνίδια της Warner Bros.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Warner Bros. Interactive Entertainment (που τελικά δεν είναι πλέον προς πώληση) αναμένεται να δείξει τα επερχόμενα παιχνίδια της στο DC FanDome, ένα 24ωρο event, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε όχι μόνο τα νέα από τον χώρο του gaming, αλλά και όλων των μέσων, στα οποία απολαμβάνουμε τους ήρωες της DC Comics.

Το DC FanDome θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου και ήδη μέσω του επίσημου λογαριασμού της Rocksteady Studios είδαμε ένα teaser poster, στο οποίο φαίνεται ο Superman με έναν στόχο στο κεφάλι του, που σχηματίζει τις λέξεις “Suicide Squad”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η νέα ανακοίνωση έχει να κάνει με το πρόγραμμα του DC FanDome, σύμφωνα με το οποίο θα δούμε τα εξής:

  • 22 Αυγούστου, 20:30 ώρα Ελλάδος – Ανακοίνωση της Warner Bros. Montreal
  • “Gamers, δεν θέλετε να χάσετε την πρώτη ματιά σε ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι και συνέντευξη με τους προγραμματιστές του” (20 λεπτά)
  • 23 Αυγούστου, 03:00 ώρα Ελλάδος – Suicide Squad: Kill the Justice League
    “Ο Will Arnett θα είναι ο οικοδεσπότης της αποκάλυψης του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της Rocksteady Studios, των δημιουργών της σειράς Batman: Arkham.” (20 λεπτά)

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παρουσιάσεις και τα panels στο DC FanDome website, πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Netherrealm Studios, η δημιουργός των fighting games Mortal Kombat και Injustice πιθανώς να παρουσιάσει το νέο Injustice 3 επίσης στο ίδιο event, όπως λένε οι φήμες και το παιχνίδι ίσως έχει να κάνει αυτήν τη φορά με τους Watchmen, καθώς υπήρξε ένα ανάλογο post από τον Bosslogic, γνωστό σχεδιαστή.

Batman και Suicide Squad: Τι γνωρίζουμε για τα νέα παιχνίδια

Αξίζει να αναφέρουμε λίγο το παρελθόν των εταιρειών, καθώς η Rocksteady Studios είναι η εταιρεία που δημιούργησε τα Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011) και Batman: Arkham Knight (2015) και το Suicide Squad: Kill the Justice League θα είναι το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που θα συμπεριλαμβάνει τον Superman, αλλά και τα μέλη της Suicide Squad, που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή, μετά την ταινία του 2016, που σκηνοθέτησε και έγραψε ο David Ayer, ενώ περιμένουμε και δεύτερη ταινία από τον James Gunn μέσα στο 2021.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα δούμε τον Batman ή τον Joker εντός του παιχνιδιού, όμως ο Superman είναι επιβεβαιωμένος. H Suicide Squad είναι μια ομάδα “υπερ-κακών” της DC, που αποτελείται από αρκετά μέλη, που έχουν αλλάξει κατά καιρούς στα κόμικ. Μερικοί απ’ αυτούς είναι ο Joker, η Harley Quinn, ο Deadshot, η Poison Ivy, η Enchantress, ο Croc, η Killer Frost, o King Shark και πάρα πολλοί άλλοι.

To παιχνίδι φαίνεται να αναπτύσσεται εδώ και πολλά χρόνια. Η Rocksteady που έκανε πάταγο στον χώρο του gaming με τη σειρά Batman Arkham μας έδωσε το τέλος εκείνης της ιστορίας το 2015. Φαίνεται ότι εργάστηκε για λίγο σε ένα ακόμη παιχνίδι Batman, σύμφωνα με πληροφορίες έγκριτου insider της βιομηχανίας, όμως το παιχνίδι εκείνο ακυρώθηκε και λίγο μετά, περίπου από το 2017, εργάζεται επάνω στο Suicide Squad. Ο ίδιος πληροφοριοδότης ανέφερε ότι δεν θα δούμε πολλά από το νέο παιχνίδι, καθώς δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα, αλλά θα πάρουμε μια καλή γεύση.

To άλλο studio της Warner Bros. IE που θα παρουσιάσει νέο παιχνίδι είναι η Warner Bros. Games Montreal. Η εταιρεία είχε δημιουργήσει το prequel της σειράς Batman Arkham, το Batman: Arkham Origins. Ένα παιχνίδι που δεν έλαβε τα εύσημα που έπρεπε, καθώς έμοιαζε πολύ στο Arkham City, όσον αφορά τον σχεδιασμό του, όμως είχε παρουσιάσει ίσως το καλύτερο σενάριο της σειράς με εξαιρετικές ερμηνείες και ένα μοναδικό backstory για τον Batman και τον Joker.

Η εταιρεία είχε εργαστεί σε DLC του Arkham Knight και φαίνεται να είναι έτοιμη να επιστρέψει με δικό της παιχνίδι Batman, το Batman: Gotham Knights, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Πριν κάποιο καιρό είχαμε δει φήμες, που ήθελαν να ασχολείται θεματικά με το Court of Owls, ενώ το παρών θα έδιναν και ήρωες όπως ο Robin και ο Nightwing, οι οποίοι θα είχαν πιο ενεργό ρόλο αυτήν τη φορά. Περισσότερα θα μάθουμε στις 22 Αυγούστου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης