Η Bungie και η Activision Publishing, Inc., θυγατρική της Activision Blizzard, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Destiny 2, τη συνέχεια του διεθνούς φήμης Destiny, ενός παιχνιδιού δράσης πρώτου προσώπου που βάζει τον παίκτη σε ένα επικό ταξίδι για την προστασία της ανθρωπότητας από τον αφανισμό.

Το επίσημο trailer της αποκάλυψης του Destiny 2, «Rally the Troops» έδωσε μια πρώτη ματιά στο σενάριο του παιχνιδιού, που θα πλάθεται από τις επιλογές του παίκτη. Επιπλέον, τα πρώτα hands-on gameplay livestreams θα δημοσιευτούν στις 18 Μαΐου. Το stream θα παρουσιάσει μια ποικιλία από δραστηριότητες, ενώ θα αναδείξει την ολοκαίνουργια, επική περιπέτεια που όλοι περιμένουν. Με ένα νέο ξεκίνημα για όλους τους παίκτες από την έναρξη του παιχνιδιού, το Destiny 2 θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο με παγκόσμια κυκλοφορία στις 8 Σεπτεμβρίου. Το Destiny 2 θα είναι διαθέσιμο σε συστήματα PlayStation®4 με επιπλέον αποκλειστικό περιεχόμενο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα *, το Xbox One (απαιτούνται PlayStation® Plus ή Xbox Live Gold συνδρομή, αντίστοιχα, για σημαντικά χαρακτηριστικά) και για πρώτη φορά το Destiny έρχεται και σε PC!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation 4, Xbox One και PC ΕΔΩ.

«Το Destiny ήταν το μεγαλύτερο λανσάρισμα νέου franchise σε οικιακές κονσόλες, και το Destiny 2 θα καλωσορίσει μια νέα γενιά σε αυτό το γεμάτο δράση σύμπαν», δήλωσε ο CEO της Activision, Eric Hirshberg. «Μαζί με τους απίστευτα ταλαντούχους συνεργάτες μας σε Bungie, θέλουμε να κάνουμε το Destiny 2 όσο πιο ελκυστικό γίνεται όσο περισσότερους οπαδούς μπορούμε – με τεχνολογία αιχμής στα FPS, μια τρομερή νέα ιστορία, μοναδικούς χαρακτήρες και καινοτομίες που κάνουν το παιχνίδι πιο ελκυστικό από ποτέ. Επίσης, θα φέρουμε μια ειδική έκδοση του Destiny 2 σε PC για πρώτη φορά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie, Pete Parsons, είπε: «Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν απίστευτη έμπνευση, αλλά και επιβράβευση για την Bungie. Να ξέρετε ότι εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις χάρη στο Destiny, μέσω ενός πραγματικά συγκινητικού ταξιδιού και ανυπομονούμε να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι τους. Με την επερχόμενη Destiny 2 Beta που προορίζεται για αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε να πάρουμε feedback από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα πάρουν μια γεύση από τις νέες περιπέτειες.»

Στο Destiny 2, η τελευταία ασφαλής πόλη στη Γη έχει καταστραφεί κι έχει γίνει ερείπια, καταλαμβάνεται από ένα ισχυρό νέο εχθρό και το στρατό του, την «Κόκκινη Λεγεώνα». Κάθε παίκτης δημιουργεί το δικό του χαρακτήρα που ονομάζεται «Guardian» και έχει εκλεγεί ως προστάτης της ανθρωπότητας. Ως Guardians στο Destiny 2, οι παίκτες πρέπει να μάθουν τις νέες ικανότητές τους και τα νέα όπλα για να επανενώνουν τις δυνάμεις της πόλης, που θα σταθούν μαζί και θα αντεπιτεθούν για να διεκδικήσουν εκ νέου το σπίτι τους.

Το trailer δείχνει δύο πολεμιστές της Vanguard, που είναι οι ηγέτες των Guardians, να εμπνέουν τους ανθρώπους της τελευταίας πόλης σε ένα παθιασμένο (και μερικές φορές σαρκαστικό) κάλεσμα στα όπλα. Στο Destiny 2, οι παίκτες θα απαντήσουν σε αυτήν την κλήση. Μια νέα ιστορία γεμάτη με νέους προορισμούς σε όλο το ηλιακό μας σύστημα που διατίθεται προς εξερεύνηση και μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων για να ανακαλύψετε. Υπάρχει κάτι για όλους τους παίκτες στο Destiny 2, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού για solo, συνεργατικό ή και ανταγωνιστικό παιχνίδι μέσα σε ένα τεράστιο, εξελισσόμενο και συναρπαστικό σύμπαν.

Το Destiny 2 θα διατεθεί στις παρακάτω εκδόσεις:

  • Standard Edition
  • Standard Edition + Expansion Pass
  • Digital Deluxe Edition: Θα περιλαμβάνει αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο
  • Limited Edition: Θα περιλαμβάνει το Expansion Pass, αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο και μια Cabal-themed θήκη.
  • Collector’s Edition: Θα περιλαμβάνει μια τσάντα “Destiny 2 – Frontier”, το Expansion pass, αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο και μια Cabal-themed θήκη.

To Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης