Η Alienware (της Dell) αποκάλυψε στη φετινή έκθεση CES το νέο της project, το οποίο αντιγράφει τον σχεδιασμό και την ιδέα του Nintendo Switch. Το Concept UFO όπως το ονομάζει, είναι ένα φορητό gaming PC με αποσπώμενα μέρη, τα οποία με τη σειρά τους συνδέονται με μία μονάδα και σχηματίζουν ένα ενιαίο χειριστήριο το οποίο μοιάζει με UFO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

H εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τα επίσημα χαρακτηριστικά του PC και -το σημαντικότερο- τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή αν θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Τα μόνα που έγιναν γνωστά για αυτό το prototype είναι πως έχει λειτουργικό Windows 10, φέρει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1200p και έχει βάρος περίπου 1 κιλό.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα controllers συνδέονται με την μονάδα και τη βάση με μαγνήτες ενώ η οθόνη φέρει και stand. Στη κεντρική μονάδα βρίσκονται μερικές θύρες USB-C για συνδεσιμότητα πληκτρολογίου-ποντικιού και άλλων περιφεριακών.
 

Η Alienware έδωσε τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους και στο κοινό της CES 2020 να έρθουν σε επαφή με το Concept UFO και να δοκιμάσουν τα παιχνίδια Rocket League, F1 2019 και Mortal Kombat 11, ενώ περισσότερα φαίνονται στο κεντρικό μενού του συστήματος.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης