Ζήσε το μέλλον  και ονειρέψου με τα μάτια ανοιχτά.

To VR2, αποτελεί το  1ο VR Arcade Room στην Ελλάδα με το πιο τεχνολογικά προηγμένο χώρο, και με την κορυφαία στον κόσμο VR πολυκατευθυντική πλατφόρμα VR Omni-Directional Platform.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπαίνοντας στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το «VR2», εισέρχεσαι στο… μέλλον. Πρόκειται για τον πρώτο χώρο Virtual Reality στην Ελλάδα στον οποίον μπορεί κάποιος να βιώσει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, εντοπισμού και μεταφοράς σε εικονικές εφαρμογές , πλήρους σωματικής κίνησης !!!

Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να δημιουργήσει και να προσομοιώσει πραγματικά ή μη περιβάλλοντα, από τα οποία ο χρήστης έχει την ψευδαίσθηση ότι περιβάλλεται, και στα οποία μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, αλληλεπιδρώντας παράλληλα με τα αντικείμενα που περιλαμβάνουν, όπως θα έκανε και στον πραγματικό κόσμο. Μέχρι πρότινος αυτό ήταν εφικτό μόνο για τις κινήσεις του κεφαλιού και των χεριών..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλατφόρμα VR Omni-Directional Platform, είναι αυτήν την στιγμή ο καλύτερος προσομοιωτής κίνησης για παιχνίδια και εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας με πλήρη κίνηση πάνω στον διάδρομο, ατελείωτο πεδίο ανάλογα την εφαρμογή, με ταχύτητα ή χωρίς , σε 3600  και  με απόλυτη ασφάλεια. Η πλατφόρμα κίνησης μεταφέρει το πραγματικό περπάτημα και τζόκινγκ της πραγματικής ζωής, σε εικονικούς κόσμους, εμπειρίες και παιχνίδια. Προχωρήστε ελεύθερα, γυρίστε, τρέξτε, περπατήστε προς τα πίσω, σκύψτε ή και κατεβείτε για να καλυφτείτε ή να σηκώσετε αντικείμενα. Ο έξυπνος σχεδιασμός αντιδρά συνεχώς σε κάθε κίνηση που κάνετε,  με νέα τεχνολογία αισθητήρων χωρίς επαφή που είναι πολύ ακριβέστερη. Είναι μια συσκευή που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελεί κίνηση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, επιτρέποντας 360 μοίρες κίνησης.

Δεν είναι στην πραγματικότητα ένας διάδρομος με έναν μεταφορικό ιμάντα όπως αυτοί που μπορείτε να βρείτε σε γυμναστήρια και οι μηχανισμοί τους είναι πολύ περίπλοκοι, αλλά είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν και αντιπροσωπεύουν μια πολύ έξυπνη λύση στους περιορισμούς χώρου του VR. Επιπρόσθετα, έχει έναν προηγμένο αλγόριθμο παρακολούθησης κίνησης για το σύστημα αισθητήρων του, που επιτρέπει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση και ως εκ τούτου επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει ένα πολύ ακριβές αποτέλεσμα εντοπισμού κίνησης που μεταφράζεται σε ομαλή και αξιόπιστη κίνηση στον εικονικό κόσμο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα κορυφαία συστήματα HTC Vive, προσφέρουν την καλύτερη στον κόσμο πλήρους σώματος αναγνώρισης θέσης και  κίνησης ,η οποία μεταφέρεται εικονικά.

Το VR2 παρέχει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες με επίκεντρο την εικονική πραγματικότητα, με εφαρμογές που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα, όπως  περιπέτειες, sports, escape rooms, τέχνες, ντοκιμαντέρ,  παιδικά παιχνίδια κ.α. Διασκεδάστε με τους φίλους σας με τα κορυφαία μηχανήματα HTC VIVE  και KAT WALK που προσφέρουν κίνηση 360 μοιρών για να εξερευνήσετε ελεύθερα τον εικονικό κόσμο, βιώνοντας  χώρους και χρόνους εντός και εκτός πραγματικότητας, σε πλήρη αναπαράσταση! Επιλέξτε από διαφορετικά είδη παιχνιδιών και εφαρμογών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για μία άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Το VR2 επισκέπτονται παρέες που επιζητούν να κάνουν μαζί κάτι διαφορετικό, gamers που αναζητούν νέες προκλήσεις καθώς και οικογένειες με παιδιά. Το επισκέπτονται σχολεία, ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και τεράστιο ενδιαφέρον για παιδικά πάρτι , εταιρικές εκδηλώσεις και εξωτερικά events. Έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή online με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο. Με συνεχή ανανέωση τίτλων, αποτελεί μία νέα, συναρπαστική διάσταση, όπου μπορείτε να εισχωρήσετε και να βιώσετε καταστάσεις έξω από τις δυνατότητες που σας δίνονται στην καθημερινότητά σας και πέρα από τα όρια του χωροχρόνου… σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί..

Εάν θέλετε πραγματικά αυτή την εμπειρία πλήρους κίνησης, οι πλατφόρμες θα σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία VR και θα σας βοηθήσουν να βιώσετε την εικονική πραγματικότητα όπως ποτέ άλλοτε… Μπείτε σε έναν ανεξερεύνητο νέο κόσμο που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε…

Για περισσότερες πληροφορίες :

www.vr2.gr

VR2-Virtual Reality Piraeus

Νοταρά 73 Πειραιάς  Ι  e-mail: info@vr2.gr  I  ΤΗΛ: 211 415 1701

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης