Η Κωτσόβολος είναι Χρυσός Χορηγός στο Xbox Arena Festival, το μεγαλύτερο gaming event της χώρας. Το φεστιβάλ θα λάβει μέρος στο Gazi Music Hall στις 29 Ιουνίου 2019 από τις 09.00 π.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι λάτρεις του gaming θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά 3 συλλεκτικά συστήματα Infinity Gear Desktops και να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους σε hi-end gaming. Επίσης, θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά δύο νέα αποκλειστικά μοντέλα laptop κορυφαίων επιδόσεων: τα ACER Nitro 5 και DELL INSPIRON 9570!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα αναμετρηθούν σε ένα VR αγώνα RUN2WIN με εμψυχωτή το Δημήτρη Καρέτσο. Ο κάθε παίχτης θα έχει τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με virtual αντίπαλο μέσα σε 1 λεπτό. Οι νικητές θα λάβουν δωροεπιταγές Κωτσόβολος αξίας 50€ για επόμενη αγορά διπλής αξίας και άνω.

Ο Δημήτρης Καρέτσος θα ανέβει on stage στις 20.00 και θα ξεκινήσει τη δράση προκαλώντας εθελοντές από την αρένα για να ανέβουν στη σκηνή, να παίξουν και να δοκιμαστούν στο χρόνο. Οι 10 εθελοντές με το καλύτερο χρόνο θα πάρουν μεγάλα δώρα. Ο κάθε εθελοντής με τον καλύτερο χρόνο θα μένει στη σκηνή, ώστε να εμψυχώνει τον επόμενο παίκτη… μήπως θες να γίνεις κι εσύ εμψυχωτής του event;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των δρώμενων, όσοι περάσουν από το χώρο της Κωτσόβολος θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα.

Μη χάσει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει από κοντά μοναδικά gaming PC και τα περιφερειακά τους που δίνουν μία μοναδική εμπειρία gaming. Ωστόσο, όσοι δεν προλάβουν, μπορούν να απολαύσουν τη διευρυμένη γκάμα gaming PC και κoνσολών στο www.kotsovolos.gr ή να τα δοκιμάσουν και από κοντά σε ένα από τα 93 καταστήματα της εταιρείας.  

Περισσότερες πληροφορίες: https://promo.kotsovolos.gr/xbox-arena-festival/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης