Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο αναμενόμενος ποδοσφαιρικός τίτλος της EA Sports, FIFA 17, μαζί με ένα teaser trailer και ανακοίνωση για τις εκδόσεις, στις οποίες θα κυκλοφορήσει. Η μεγάλη ανακοίνωση έχει να κάνει με την αλλαγή της μηχανής γραφικών του παιχνιδιού για τις εκδόσεις PC, PlayStation 4 και Xbox One, καθώς οι developers αφήνουν πίσω τους την Ignite Engine, που χρησιμοποιούσαν στα τελευταία FIFA και πλέον στρέφονται στην Frostbite Engine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Frostbite Engine είναι ανεπτυγμένη από την DICE και χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της EA πλέον, όπως Battlefield, Need for Speed, Star Wars Battlefront, Dragon Age, Mass Effect, Mirror’s Edge και άλλα. Η αλλαγή της μηχανής γραφικών θα φέρει αρκετές αλλαγές σε όλους τους τομείς, όπως είναι το gameplay, τα physics, animations και άλλα πολλά. 

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με bonus για το Ultimate Team:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο teaser trailer βλέπουμε τη συμβολή πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου να έχουν ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του τίτλου, όπως ο James Rodriguez της Real Madrid, ο Anthony Martial της Manchester United, ο Eden Hazard της Chelsea και ο Μarco Reus της Borussia Dortmund. 

Το FIFA 17 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έχουμε πλήρη αποκάλυψη του τίτλου στο EA Play event, στις 12 Ιουνίου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παιχνίδια στο site της CD Media, επίσημης αντιπροσώπου της EA για την Ελλάδα.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης