Ο κύκλος των νέων συνεργασιών για τη Westnet, 100 % θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, επεκτείνεται με την προσθήκη ολοένα και περισσότερων συνεργατών, στο χώρο του gaming. Συγκεκριμένα, η Westnet φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο την πρωτοποριακή τεχνολογία αλλά και καινοτομία των Corsair, AT Games και Abysse.

Η πολυετής εμπειρία, η πρωτοποριακή τεχνολογία και η καινοτομία, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος της Corsair. Εκτός από την παραγωγή συστημάτων μνήμης υψηλού επιπέδου, τροφοδοτικά εξαιρετικής απόδοσης, θήκες για PC, λύσεις ψύξης κ.α., η εταιρεία από το 2014 μέσα από την Corsair Gaming, προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όσων είναι παθιασμένοι με το ανταγωνιστικό PC Gaming. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πληκτρολόγια, ποντίκια, headsets και mousemats, που δημιουργούν για αυτούς ένα δυναμικό gamingset.Η ποιότητα που προσφέρει η Corsair σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υποστήριξης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών gamers, των overclockers και γενικά όσων αγαπούν το Gaming, ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η AT Games εξειδικεύεται στις ρετρό κονσόλες παιχνιδιών και αναβιώνει το γνωστό Atari αλλά και τις κονσόλες της SEGA, τα οποία έρχονται για να κάνουν ένα νοσταλγικό flashback των πρώτων κλασικών παιχνιδιών, αλλά και να δείξουν στους νεότερους παίκτες από πού ξεκίνησε το Gaming.

Τέλος, η Abysse, δημιουργεί μια σειρά licensing αντικειμένων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει T-shirts, κούπες, τετράδια, και συλλεκτικές φιγούρες με ήρωες και θέματα από γνωστά videogames και sci-fi σειρές και ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτοντας τις νέες αυτές συνεργασίες στο χαρτοφυλάκιό της, η Westnet προσφέρει ακόμα πιο έντονες εμπειρίες gaming σε όλους τους «φανατικούς» του χώρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης