27 ημέρες έπειτα από την εμφάνιση του καταστροφικού ιού, η Ουάσινγκτον έπεσε. Ξεκίνησε με βίαιες διαδηλώσεις στους δρόμους και πυροβολισμούς στο Εθνικό Εμπορικό Κέντρο. Ο στρατός κρύφτηκε σε καταφύγια και οι πολίτες ξέμειναν στους δρόμους. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο όριο της κατάρρευσης.

Στα ερείπια αυτής της καταστροφής, η Ουάσινγκτον  φαντάζει νεκρή. Μια ομάδα παραστρατιωτικών καταλαμβάνει την πρωτεύουσα. Οι πράκτορες του The Division αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την Αντίσταση. Εισβολή στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπως έτσι ξεκινά το ταξίδι μας στον νέο τίτλο της Ubisoft, που αποτελεί συνέχεια του απίστευτα επιτυχημένου Tom Clancy’s The Division, ο οποίος κατάφερε να φτάσει τους 20 εκατ. εγγεγραμμένους παίκτες. 7 μήνες έπειτα από την αρχική καταστροφή, αναλαμβάνετε και πάλι δράση, αυτήν τη φορά στην ηλιόλουστη, καλοκαιρινή Ουάσινγκτον (εν αντιθέσει με το χιονισμένο Μανχάταν του πρώτου τίτλου) και θα βρεθείτε σε ανοιχτές περιοχές μιας πόλης που προσπαθεί να ανακάμψει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθετε τα πάντα για το The Division 2, πατώντας εδώ.

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το The Division 2 είναι ένας τίτλος shooter τρίτου προσώπου, στον οποίο τον πρώτο λόγο έχουν οι μάχες και η εύρεση όπλων και εξοπλισμού μέσω εξερεύνησης (looting), ενώ παράλληλα στοχεύετε στη βελτίωση του χαρακτήρα σας (leveling), κερδίζοντας νέες ικανότητες και τύπους όπλων. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε συνεργατικά μαζί με άλλους παίκτες διάφορες αποστολές, ακολουθώντας την ιστορία του The Division 2 ή εξερευνώντας τον ανοιχτό κόσμο. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να μαχηθείτε ενάντια σε άλλους πράκτορες του The Division στην ειδικά διαμορφωμένη “Dark Zone”.

Τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού απεικονίζουν πραγματικά μνημεία της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, όπως τον Λευκό Οίκο, το άγαλμα στην πλατεία Lafayette, το Washington Monument και άλλες περιοχές, όπως το Downtown, το East End, το Freedom Plaza κλπ.

O Λευκός Οίκος: Πραγματική φωτογραφία (πάνω) - The Division 2 (κάτω)

Τα δωμάτια μέσα στον Λευκό Οίκο

Το Washington Monument

Στο παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας όπως εσείς θέλετε, καθώς θα βασιστείτε σε συγκεκριμένες κατηγορίες (classes). Οι ειδικότητες αυτές δίνουν μεγαλύτερο βάθος στις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα σας προσφέρονται μοναδικά όπλα, αποκλειστικά στην κάθε class.

  • Survivalist: Διαθέτει δυνατότητες που μπορούν να αλλάξουν τα status σας, όπως και εξοπλισμό για στήσιμο παγίδων. Πολύ δυνατό class, ανεξαρτήτως κατάστασης, που διαθέτει βαλλίστρα για όπλο.
  • Demolitionist: Το βαρύ πυροβολικό. Διαθέτει εκρηκτικά, αλλά και εκτοξευτή χειροβομβίδων.
  • Sharpshooter: Ο ακροβολιστής, όπως λέει και το όνομα. Εξειδικεύεται στις εκτελέσεις από μακρινές αποστάσεις.

Η συνεργασία μεταξύ παικτών διαφορετικών κατηγοριών θα είναι κρίσιμη για την ολοκλήρωση των πιο δύσκολων αποστολών του παιχνιδιού.

Στο The Division 2 θα έχετε τη δυνατότητα για πρώτη φορά να πάρετε μέρος σε raids των 8 ατόμων, όπου θα συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για να κατατροπώσετε τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε και μόνοι σας, αν θέλετε να βιώσετε στο απόλυτο την ατμόσφαιρα του τίτλου.

Τέλος, μέσω του Dark Zone, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας απέναντι σε αντίπαλους πράκτορες και παίκτες από όλο τον κόσμο. Εκεί θα κυνηγήσετε τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό, αλλά θα πρέπει να επιβιώσετε ανάμεσα στα πυρά όλων των υπολοίπων παικτών. 

To The Division 2 κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη CD Media για PlayStation 4, Xbox One και PCDD (PC Digital Download). Έρχεται σε τέσσερις βασικές εκδόσεις:

  • Standard Edition: Παιχνίδι Tom Clancy’s The Division 2
  • Gold Edition: Παιχνίδι Tom Clancy’s The Division 2 και Year 1 Pass
  • Dark Zone Collector’s Edition: Φυσικό περιεχόμενο: Παιχνίδι Tom Clancy’s The Division 2, Συσκευασία περιορισμένης έκδοσης The Dark Zone, Αγαλματίδιο The Heather Ward από την UbiCollectibles, Βιβλίο λιθογραφιών The Art of The Division 2, Επιλογές από το soundtrack του παιχνιδιού, Χάρτης του κόσμου
    Ψηφιακό περιεχόμενο: Battleworn Secret Service Pack: περιλαμβάνει την εμφάνιση Secret service, ένα σπάνιο quality emote, και το exotic quality M4A1 Skin, Capitol Defender Pack: περιλαμβάνει το Exotic SPAS-12 Shotgun, τα σχέδια του όπλου (blueprint), και την εμφάνιση (Hazmat 2.0).
  • The Washington, D.C. Edition: Παιχνίδι Tom Clancy’s The Division 2, Συσκευασία περιορισμένης έκδοσης με ειδικά σχεδιασμένο εικαστικό, Χάρτη της Washington D.C. Με πλήθος πληροφορίες και μυστικές τοποθεσίες, Βιβλίο με αποσπώμενες λιθογραφιες που περιλαμβάνει 20 φωτογραφίες από τα πιο εντυπωσιακά εικαστικά του παιχνιδιού.
    Ψηφιακό περιεχόμενο: Battleworn Secret Service Pack: περιλαμβάνει την εμφάνιση Secret service, ένα σπάνιο quality emote, και το exotic quality M4A1 Skin.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης