Η Codemasters επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DiRT Rally 2.0 θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με το Motorsport Network, είναι ανοιχτό για όλους τους παίκτες στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs με Windows. Οι παίκτες θα συναγωνιστούν σε μια σειρά online δοκιμασιών, οι οποίες θα οδηγήσουν στον ζωντανό τελικό στο Autosport International Show στο Birmingham NEC το σαββατοκύριακο της 11ης Ιανουαρίου 2020.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γύροι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος DiRT Rally 2.0 θα ολοκληρωθούν σε τρεις μήνες, με τρεις εβδομάδες κατατακτήριων αγώνων σε προκαθορισμένη τοποθεσία, πίστα και τύπο αυτοκινήτου. Όλοι οι εβδομαδιαίοι νικητές από τις τρεις πλατφόρμες θα προκριθούν στα προημιτελικά μαζί με έναν ακόμα παίκτη που θα έχει τον ταχύτερο χρόνο συνολικά κάθε μήνα. Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο της 7-8 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στα κανάλια του DiRT Rally 2.0 και το Motorsport Network. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν είτε τιμονιέρα, είτε χειριστήριο για τους προκριματικούς. Ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος DiRT Rally 2.0 θα παιχθεί μόνο με τιμονιέρα.
 

Οι ημερομηνίες για τους προκριματικούς του DiRT Rally 2.0 είναι οι εξής:
 

Rally:
– 10 Σεπτεμβρίου: Poland – Kopina – H2 FWD
– 17 Σεπτεμβρίου: Argentina – Las Juntas – Group B 4WD
– 24 Σεπτεμβρίου: New Zealand – Te Awanga Forward – R5
– 8 Οκτωβρίου: Spain – Comienzo en Bellriu – Rally GT
– 15 Οκτωβρίου: USA ¬– North Fork Pass – Group A
– 22 Οκτωβρίου: Australia – Mount Kaye Pass – Group B 4WD
– 5 Νοεμβρίου: Poland – Czarny Las – H3 RWD
– 12 Νοεμβρίου: New Zealand – Waimarama Point Reserve – R2
– 19 Νοεμβρίου: Spain – Decenso por carretera – R5
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Rallycross:
– 10 Σεπτεμβρίου: Hell, Norway – RX1600
– 17 Σεπτεμβρίου: Trois-Rivieres, Canada – RX2
– 24 Σεπτεμβρίου: Loheac Bretagne, France – RX Supercars
– 8 Οκτωβρίου: Montalegre, Portugal – RX Supercars
– 15 Οκτωβρίου: Silverstone, England – RX2
– 22 Οκτωβρίου: Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain – RX1600
– 5 Νοεμβρίου: Mettet, Belgium – RX2
– 12 Νοεμβρίου: Holjes, Sweden – RX1600
– 19 Νοεμβρίου: Hell, Norway – RX Supercars
 

«Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να ξεκινήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DiRT Rally 2.0 και ανυπομονούμε να αρχίσει», είπε ο Ross Gowing, Game Director του DiRT Rally 2.0 στην Codemasters. «Οι παίκτες μας είναι παθιασμένοι και αγαπούν την αίσθηση του συναγωνισμού. Ανυπομονούμε να στέψουμε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές τον Ιανουάριο κι ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους τους παίκτες μας».
 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Codemasters για την υλοποίηση του επίσημου esports προγράμματος για το DiRT Rally 2.0», δήλωσε ο Stephen Hood του Motorsport Network. «Η ποιότητα του παιχνιδιού της, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες στον χώρο των esports που διευρύνεται συνεχώς, θα προσφέρουν στην κοινότητα μια σειρά αγώνων πρώτης ποιότητας για να επιδείξουν το ταλέντο τους».

Το Motorsport Network εξυπηρετεί τους λάτρεις του με ένα ψηφιακό οικοσύστημα σε 17 γλώσσες, το οποίο προβάλλεται σε πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα. Περιλαμβάνει ένα κατάλογο που καλύπτει τα πάντα, από websites αγώνων όπως το Autosport.com και το Motorsport.com ως την προμήθεια εισιτηρίων, τη διεξαγωγή αγώνων και το τηλεοπτικό δίκτυο Motorsport Network.

Για να συμμετάσχουν, οι παίκτες πρέπει να τρέξουν το παιχνίδι στο σύστημα που επιθυμούν και να μεταβούν στο World Championship tab του βασικού μενού. Οι παίκτες στην συνέχεια επιλέγουν το Qualifiers και έπειτα το Qualifier Rally ή το Qualifier Rallycross.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης