Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Mortal Kombat, που βασίζεται στη θρυλική ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών ετοιμάζεται να βγει στη μεγάλη οθόνη και να γίνει διαθέσιμη στους δέκτες μας μέσω του HBO Max (δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στην Ελλάδα). Η ταινία αποτελεί reboot των κινηματογραφικών εκδοχών του συγκεκριμένου σύμπαντος και δεν σχετίζεται με τις δύο ταινίες του 1995 και 1997.

Η ταινία θα παραμένει αρκετά πιστή στην ιστορία των παιχνιδιών, όμως ο σκηνοθέτης, Simon McQuoid, έχει δηλώσει ότι έχουν κινηθεί και με αρκετές ελευθερίες. Το σήμα κατατεθέν του franchise, δηλαδή το άφθονο αίμα και η βία, είναι σίγουρα εκεί όμως, όπως μπορούμε να δούμε κι από το -ακατάλληλο για ανηλίκους- trailer:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Απαιτείται εξακρίβωση ηλικίας – Αν δεν εμφανίζεται το βίντεο, πατήστε εδώ)

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Lewis Tan (Cole Young), Joe Taslim (Sub-Zero), Tadanobu Asano (Raiden), Hiroyuki Sanada (Scorpion) και Mehca Brooks (Jax), ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Greg Russo και Dave Callaham.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία Mortal Kombat θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Απριλίου και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμη και στη streaming πλατφόρμα, HBO Max.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης