Νομίζεις ότι οι ικανότητές σου στην οδήγηση είναι σε άλλο επίπεδο και αν ήσουν οδηγός αγώνων θα ανέβαινες συνέχεια στο βάθρο; Το PlayStation®, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις ότι δεν έχεις αντίπαλο στο συναρπαστικό Gran Turismo Sport και σε προσκαλεί να πάρεις μέρος σε ένα μοναδικό τουρνουά στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Από τις 16 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να διαγωνιστείς στα μοναδικά racing pods του GT Sport, να ξεχωρίσεις ως ο καλύτερος οδηγός και να κερδίσεις απευθείας μοναδικά δώρα! Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο, αφού θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον ολοκαίνουριο τίτλο της θρυλικής σειράς Gran Turismo, στο PlayStation®VR και να απολαύσεις την απόλυτη ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Gran Turismo Sport θα βρείτε, αν πατήσετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Gran Turismo, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens θα περιμένει για δύο εβδομάδες όλους του επισκέπτες να πάρουν θέση πίσω από τα GT racing pods και να «σπάσουν» τα χρονόμετρα! Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάζονται σε Time Trial Mode, σε μία συγκεκριμένη πίστα και με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο. Στο τέλος της κάθε ημέρας αυτοί με τους καλύτερους χρόνους θα κερδίζουν απευθείας μοναδικά Gran Turismo δώρα, όπως: αντίγραφα του τίτλου GT Sport, συλλεκτικά μπλουζάκια, καπέλα, πορτοφόλια και πολλά άλλα.


Οι χρόνοι και οι επιδόσεις των κορυφαίων θα εμφανίζονται στις οθόνες που θα βρίσκονται στο χώρο, καθώς επίσης και στην official σελίδα του Sony PlayStation Greece στο Facebook κάτω από το hashtag #TopScorers, ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή την κατάταξή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε μια μεγάλη κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ενέργειας και εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πολυπόθητα δώρα από το PlayStation®. Τέσσερις μεγάλοι νικητές, ύστερα από κλήρωση θα κερδίσουν: μία συλλεκτική 20th Anniversary Edition PS4, ένα PS VR Headset GT Sport bundle, μία Collector’s Edition GT Sport και ένα συλλεκτικό GT Sport DUALSHOCK4.

Πάρε μέρος στη μοναδική αυτή περιπέτεια οδήγησης και ζήσε στιγμές αστείρευτης αδρεναλίνης κερδίζοντας μοναδικά δώρα από την αγαπημένη σειρά προσομοιωτών οδήγησης Gran Turismo. Το τουρνουά θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, από τις 16 έως και τις 30 Νοεμβρίου, τι περιμένεις;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης