Πριν 3 χρόνια κυκλοφόρησε ένας νέος τίτλος, που άλλαξε το τοπίο των open world παιχνιδιών ελαφρώς. Το Middle-Earth: Shadow of Mordor εισήγαγε ένα καινοτόμο σύστημα, το οποίο ονόμαζε Nemesis και σας επέτρεπε να αναπτύξετε τις δικές σας μοναδικές… βεντέτες με κάθε έναν από τους υπάρχηγούς και λοχαγούς Orc/Goblin του παιχνιδιού.

Ο τίτλος κατάφερε και σάρωσε σε κριτικές, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια, ειδικότερα για καινούρια IP (πνευματική ιδιοκτησία), ενώ το παραπάνω καινοτόμο σύστημα το “έντυσε” με πανέμορφα γραφικά, ένα σύστημα μάχης ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αλλά χρησιμοποίησε και την άδεια του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” με εξαιρετικό τρόπο, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει βασικούς χαρακτήρες από τις πασίγνωστες ταινίες και βιβλία, παρά μόνο το Gollum και τον Sauron.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω:

O ranger της Gondor, Talion μαζί με το πνεύμα του Elf Lord, Celebrimbor, επιστρέφουν για να δημιουργήσουν ένα νέο δαχτυλίδι, με το οποίο θα αντιμετωπίσουν τον Sauron. Εκτός από τον Sauron όμως φαίνεται να επιστρέφουν και άλλοι χαρακτήρες, που δεν είχαμε δει ως τώρα, όπως τα Ring-Wraiths, αλλά και ο Δαίμονας Balrog, με τον οποίο πάλεψε ο Gandalf στις κινηματογραφικές ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Middle-Earth: Shadow of War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ αναμένουμε νέο trailer -με gameplay αυτή τη φορά- στις 8 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης