Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον επερχόμενο Call of Duty τίτλο. To Call of Duty: Infinite Warfare, όπως ονομάζεται, θα εκτυλίσσεται στο διάστημα, ενώ στο επίκεντρο θα είναι η μάχη για την κυριαρχία του ηλιακού συστήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από μια συντονισμένη ξαφνική επίθεση στις δυνάμεις της United Nations Space Alliance (UNSA) στη Γενεύη και στη βάση Moon Gateway, ο υπολοχαγός Nick Reyes σπεύδει να πάρει τα ηνία του Retribution, ενός από τα εναπομείναντα πολεμικά διαστημικά σκάφη της Γης. Σε μια εποχή γεμάτη απίστευτες αντιξοότητες, ο Reyes καλείται να ηγηθεί του έμπιστου πληρώματος ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να κυριαρχήσουν επάνω στην ελευθερία καθενός πολίτη της Γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Infinite Warfare, ο βασικός σας εχθρός θα είναι ο κυβερνήτης του Olympus Mons και αρχηγός της SDF, της ομάδας που θέλει να καταλάβει το ηλιακό σύστημα, ο ναύαρχος Salen Kotch, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Kit Harington, ο οποίος έχει γίνει πασίγνωστος μέσα από το ρόλο του ως Jon Snow στο Game of Thrones του HBO.

Το Call of Duty: Infinite Warfare θα έρθει μαζί με την Remastered έκδοση του Call of Duty 4: Modern Warfare για όσους δε θέλουν να περιπλανηθούν στο διάστημα και προτιμούν κάτι πιο… γήινο.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 4 Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης