Η Ubisoft αποκάλυψε επίσημα για πρώτη φορά το Watch Dogs 2. Αναλαμβάνετε το ρόλο του χάκερ, Marcus Holloway για να «ρίξετε» τη διεφθαρμένη κυβέρνηση, με όπλο σας την τεχνολογία. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο San Francisco, κατά τη γέννηση της τεχνολογικής επανάστασης. Η γνωστή hacking ομάδα από το πρώτο παιχνίδι, Dedsec, επιστρέφει αυτή τη φορά στο πλευρό σας. Για να πάρετε μια γεύση, δείτε το παρακάτω trailer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να βρείτε το Watch Dogs 2 και άλλα παιχνίδια της Ubisoft στο site της CD Media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταγωνιστής, Marcus Holloway, κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και έχει πέσει θύμα των αλγορίθμων πρόγνωσης του CTOs 2.0, ενός συστήματος που επιβλέπει και κατευθύνει κρυφά τους πολίτες, εν αγνοία τους, αφαιρώντας τους έτσι κάθε ίχνος ελευθερίας. Στην προσπάθεια του Marcus για να κλείσει το CTOs 2.0 για τα καλά, το hacking είναι το απόλυτο όπλο σας και οι παίκτες μπορούν όχι μόνο να χακάρουν τις υποδομές της πόλης, αλλά και κάθε συνδεδεμένη συσκευή στο δίκτυο, για να προκαλέσετε απρόβλεπτες αλυσίδες γεγονότων. Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε drones, αυτοκίνητα, γερανούς, τα ρομπότ ασφαλείας, και άλλα πολλά, ενώ θα μπορείτε να δράσετε είτε κρυφά (stealth), είτε με τα όπλα σας για μια πιο άγρια ​​προσέγγιση. Σε αυτόν τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο, οι παίκτες μπορούν να χακάρουν φανάρια, μπαριέρες και ό,τι άλλο φανταστείτε για να επηρεάσετε την κυκλοφορία στους δρόμους, ενώ θα συμμετέχετε σε επικίνδυνες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και μηχανές μέσα στα στενά δρομάκια του Σαν Φρανσίσκο, διασχίζοντας τις στέγες στις γειτονιές του Όκλαντ και διεισδύοντας στα γραφεία των εταιρειών στην Silicon Valley. 

Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι, θα λάβετε δώρο μια αποστολή με το όνομα «Zodiac Killer», όπου οι παίκτες θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα ενός δολοφόνου και να τον πιάσουν, ώστε να κερδίσουν ένα αποκλειστικό outfit για το χαρακτήρα τους. To Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει εκτός από την standard έκδοση και στις παρακάτω:

  • Deluxe Edition: περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα αποκλειστικό μανίκι, έναν χάρτη του Σαν Φρανσίσκο Χάρτης, λιθογραφίες και την deluxe συσκευασία των ψηφιακών αντικειμένων.
  • Gold Edition: περιλαμβάνει το παιχνίδι, το Deluxe πακέτο και το Season Pass.
  • San Fransisco Edition: περιλαμβάνει το παιχνίδι με τη συσκευασία της συλλεκτικής, το deluxe πακέτο, την έξτρα αποστολή Zodiac Killer, τη φιγούρα του Marcus, αυτοκόλλητα San Francisco, λιθογραφίες και έναν χάρτη San Fransisco.
  • Wrench Junior Robot Collector’s Pack (αποκλειστικά στο κατάστημα Uplay): περιλαμβάνει την Gold Edition και μια ρέπλικα 20cm του Wrench Junior robot, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε μέσω εφαρμογής σε iPhone ή Android. 
  • The return of DedSec Collector’s Case (αποκλειστικά στο κατάστημα Uplay): περιλαμβάνει την Gold Edition και αντικείμενα  DedSec συμπεριλαμβανομένων μιας φιγούρας του Marcus με DedSec theme, ένα κασκόλ και καπέλο του Marcus και ένα αποκλειστικό 64-σέλιδο artbook.

Το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης