Την περασμένη εβδομάδα, η εναρκτήρια season του Overwatch League της Activision Blizzard ξεκίνησε επισήμως, βάζοντας 12 ομάδες από όλο τον κόσμο να ανταγωνιστούν παίζοντας το πασίγνωστο και πολύ επιτυχημένο παιχνίδι της Blizzard, το Overwatch.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Activision, κατά τη διάρκεια των αγώνων που διήρκεσαν τέσσερις ημέρες, ο αριθμός των θεατών ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια. Οι θεατές αυτοί παρακολουθούσαν το γεγονός από κάθε γωνιά του κόσμου και από διάφορα streaming websites όπως τα Major League Gaming, Zhanqi TV, NetEase CC και Panda TV. Επίσης, η Activision αποκάλυψε πως στο Twitch το κοινό έφτασε μέσο όρο της τάξεως των 408.000 θεατών το λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Overwatch League είναι ο πρώτος παγκόσμιος σύνδεσμος esports με ομάδες να εκπροσωπούν συγκεκριμένες πόλεις του κόσμου. Αρχικά ανακοινώθηκε στη BlizzCon του 2016 και η πρώτη season αναμένεται να φτάσει στη λήξη της τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Overwatch League. Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ μεταξύ των ομάδων Seoul Dynamics και Boston Uprising.

Το Overwatch κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης