Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς Assassin’s Creed, το Assassin’s Creed Odyssey, που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα, θα είναι δωρεάν για δοκιμή από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι χρήστες μπορούν να προφορτώσουν το παιχνίδι από σήμερα.
 

Το Assassin’s Creed Odyssey το βρήκαμε αλλαγμένο προς το καλύτερο στο review μας το 2018, χαρίζοντάς του βαθμολογία “8/10”. Συγκεκριμένα, είχαμε πει τα εξής: “Το Origins έκανε την αρχή και το Odyssey χτίζει πάνω σε όσα κατάφερε, ρισκάροντας, ο προκάτοχός του. Η στροφή σε Action RPG βοηθά εκτός από το gameplay και την εξιστόρηση, μέσω του συστήματος επιλογών, ενώ η φρέσκια μέθοδος εύρεσης των στόχων εμπλουτίζει την εμπειρία παιχνιδιού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του franchise σε ελληνικά εδάφη δικαιώνει όσους την ανέμεναν, με έναν από τους πιο λεπτομερείς, ενδιαφέροντες χάρτες που έχουμε δει ποτέ στη σειρά, την ίδια στιγμή που η βασανισμένη, ανακυκλωμένη ιστορία της σειράς παίρνει… ανάσες, αξιοποιώντας το βάθος της ελληνικής ιστορίας, της μυθολογίας και των εμβληματικών προσώπων που περπάτησαν σε αυτό το χώμα. Το Odyssey είναι το πιο χορταστικά απολαυστικό Assassin’s Creed που κυκλοφόρησε ποτέ.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι το δοκιμάσουν αυτό το Σαβ/κο, θα μπορούν να απολαύσουν το πλήρες περιεχόμενο του παιχνιδιού, ξεκλειδώνοντας μάλιστα το Ezio’s Roman Set μέσω του Ubisoft Club. Η πρόοδος των παικτών θα μεταφερθεί και στο πλήρες παιχνίδι (στην ίδια πλατφόρμα) εφόσον ο παίκτης αγοράσει την πλήρη έκδοση στο μέλλον. H δωρεάν χρήση για το τριήμερο απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την έναρξη του παιχνιδιού και επίσης απαιτεί Xbox Live Gold συνδρομή για όσους επιλέξουν να παίξουν σε Xbox One.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης