Η Konami ανακοίνωσε και επίσημα τον ποδοσφαιρικό της τίτλο για φέτος. Το Pro Evolution Soccer 2019 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις στις 30 Αυγούστου για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα πληθώρα από εικόνες καθώς και ένα trailer μικρής διάρκειας.

Ο Phillippe Coutinho θα κοσμεί το εξώφυλλο της απλής έκδοσης, ενώ ο θρύλος David Beckham αυτό της special έκδοσης, η οποία φέρνει υλικό για το myClub. Επίσης θα υπάρχει και μια ψηφιακή Legend edition με ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για το myClub.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Konami υπόσχεται ακόμη περισσότερους ομίλους, στάδια, συνεργασίες με ομάδες και νέους “θρύλους” για το Pro Evolution Soccer 2019. Το Pro Evolution Soccer 2019 έρχεται με νέα shooting mechanics και αναβαθμισμένα physics για την μπάλα. Νέα animations, αλλά και physics έρχονται στα δίχτυα και στο κοινό των κερκίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος το νέο Pro έρχεται με αληθοφανή visual effects και υποστήριξη 4K και HDR σε όλες τις πλατφόρμες. Οι φωτισμοί και οι σκιές έχουν βελτιωθεί επίσης μαζί με τα textures του γρασιδιού, τις εκφράσεις προσώπου του κοινού ενώ επιστρέφει και το χιονισμένο καιρικό εφέ.

Στο PES 2019 έρχεται επίσης ένας νέος μηχανισμός, το Visible Fatigue. Το Visible Fatigue μας πληροφορεί για την κούραση που έχει ο παίκτης κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το τι θα δούμε από το Pro Evolution Soccer 2019 στην Ελλάδα, ποια πρωταθλήματα και ομάδες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες όμως λογικά θα ξέρουμε. Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης