Από τις πρώτες πρωινές ώρες η συνδρομητική υπηρεσία της EA, με όνομα EA Access, έγινε διαθέσιμη για τους χρήστες του PlayStation 4. Μπορείτε να εγγραφείτε για ένα μήνα ή για ένα χρόνο, με τις τιμές να βρίσκονται στα 3,99€ και 24,99€ αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της EA Access συνδρομής είναι η πρόσβαση στο Vault, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούργιο περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας δεκάδες παιχνίδια από τον κατάλογο της EA για να παίξετε όσο θέλετε (όσο διαρκεί η συνδρομή σας). Επίσης η συνδρομή προσφέρει 10ωρα Early Access trials σε όλους τους επερχόμενους τίτλους της EA, ώστε να μπορείτε να τους παίξετε πρώτοι, ενώ προσφέρεται ακόμα και 10% έκπτωση σε όλες τις digital αγορές σας.

Πρακτικά, για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε 3,99€ και για έναν μήνα, να παίξετε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο The Vault, για όσο θέλετε. Και είναι οι πλήρεις εκδόσεις των παιχνιδιών. Παράλληλα, θα μπορείτε να παίξετε τα νέα παιχνίδια της EA, όπως το FIFA 20, μερικές ημέρες πριν κυκλοφορήσει και για όσο διαρκεί το trial.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλήρες περιεχόμενο του Vault για PS4 μπορείτε να το δείτε εδώ.

Αυτή την στιγμή τo EA Access για το PlayStation 4 περιέχει 32 λιγότερους τίτλους από το αντίστοιχο του Xbox One, όμως σύντομα θα προστεθούν περισσότεροι.

 

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης