H Sony ανακοίνωσε πως από αύριο, Πέμπτη 11 Απριλίου, η αλλαγή του PSN ID θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες του PlayStation 4. Φυσικά η δυνατότητα να αλλάξετε το PSN ID σας θα υπάρχει και σε browsers. Η αλλαγή δεν θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 αλλά για όλες τις κυκλοφορίες μετά τον Απρίλιο του 2018 με κάποιες εξαιρέσεις.

Η αλλαγή του PSN ID θα μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το PlayStation 4 και από browsers σε PC. Η πρώτη αλλαγή θα είναι δωρεάν για όλους. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ξανά αλλάξει το όνομα του θα μπορεί να το κάνει με κόστος όμως 9.99 ευρώ ή 4.99 για συνδρομητές PlayStation Plus. Επίσης αν θέλετε να επιστρέψετε σε παλιότερο όνομα η αλλαγή γίνεται δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα δυνατότητα έρχεται δυστυχώς με κάποια προβλήματα. Η αλλαγή του PSN ID σας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια saved data, leaderboard data και της προόδου σε τρόπαια, όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα του επίσημου ιστότοπου. Το χειρότερο σενάριο είναι πως μπορεί να μην έχετε πια πρόσβαση σε κάποιο ψηφιακό περιεχόμενο του λογαριασμού σας όπως παιχνίδια, add-ons και virtual currency.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης