Πωλήσεις Video Games στην Ελλάδα - Ιούλιος 2017

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00
Πωλήσεις Video Games στην Ελλάδα - Ιούλιος 2017
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ιούλιος ανήκει στον Crash Bandicoot. Η remastered τριλογία ήδη από τον προηγούμενο μήνα, έχοντας κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, είχε καταφέρει μέσα σε μία μέρα να φτάσει την τρίτη θέση για τον Ιούνιο, άρα το περιμέναμε ότι θα βρίσκεται στην πρώτη θέση για τον Ιούλιο.

Δείτε τη δεκάδα:H υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνεται από τους τίτλους που βλέπουμε και την υπόλοιπη χρονιά στο top 10. Φυσικά, ο Ιούλιος δεν είχε πολλές κυκλοφορίες και γι' αυτό αναμένουμε το top πωλήσεων για τον Αύγουστο. Το GTA της Rockstar δεν κατεβαίνει για κανένα λόγο από την κορυφή, ενώ οι αθλητικοί τίτλοι παραμένουν μαζί με το Minecraft και το Battlefield 1 στην πρώτη δεκάδα.Αναμένουμε τους επόμενους μήνες για να δούμε νέες κυκλοφορίες στη δεκάδα.Ταυτότητα της έρευνας

H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.

Σχετικά με τη GfK
Η GfK αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την αγορά και τους καταναλωτές, που επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις. Περισσότεροι από 13.000 ειδικοί έρευνας αγοράς συνδυάζουν το πάθος τους με την μακρά εμπειρία της GfK στην επιστημονική διαχείριση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στην GfK να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο και να τη συνδυάζει με γνώση της τοπικής αγοράς σε πάνω από 100 χώρες. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και επιστημονικές μεθόδους, η GfK μετατρέπει τα “big data” σε έξυπνες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις επιλογές των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gfk.com ή ακολουθήστε την GfK στο Twitter: https://twitter.com/GfK_en

Πηγή: GfK Hellas

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00