Πωλήσεις Video Games στην Ελλάδα - Μάρτιος 2018

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 15:56
Πωλήσεις Video Games στην Ελλάδα - Μάρτιος 2018
Του Παύλου Κρούστη

Αλλαγές βλέπουμε σε έναν από τους δυνατούς μήνες της χρονιάς, όπως συνηθίζεται, αφού είχαμε αρκετές νέες κυκλοφορίες, με πολλές από αυτές να είναι μάλιστα αναμενόμενες. Ο Μάρτιος είναι κατεξοχήν μήνας με αρκετές κυκλοφορίες, ενώ πέρα από το Far Cry 5, που ήταν αναμενόμενο ότι θα εισαχθεί στη δεκάδα, έχουμε και τον τίτλο PlayLink, "Η Γνώση είναι Δύναμη". Ας δούμε παρακάτω τα παιχνίδια που πούλησαν τα περισσότερα κομμάτια στην Ελλάδα για τον μήνα Μάρτιο.

Δείτε τη δεκάδα:Οι πρώτες δύο θέσεις συνεχίζουν να καταλαμβάνονται ακόμη μια φορά από το FIFA 18 και το Grand Theft Auto V, ενώ αυτή τη φορά το Crash Bandicoot έχει πέσει στη θέση 10. Μιλάμε για εξαιρετική πορεία, τόσο για αυτά τα παιχνίδια, όσο και για τα Minecraft, Gran Turismo Sport και NBA 2K18.Οι ανακατατάξεις οφείλονται στην εισαγωγή του Knowledge is Power, του PlayLink τίτλου, που ήρθε να θυμίσει τις δόξες του Buzz με την ελληνική του μεταγλώττιση, αλλά και ενός εκ των μεγαλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς, του Far Cry 5, το οποίο πλασάρεται στην 6η θέση. Αξιοσημείωτη είναι η επάνοδος των δύο Uncharted τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το A Thief's End και το The Lost Legacy.Ταυτότητα της έρευνας

H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.

Σχετικά με τη GfK

Η GfK αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την αγορά και τους καταναλωτές, που επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις. Περισσότεροι από 13.000 ειδικοί έρευνας αγοράς συνδυάζουν το πάθος τους με την μακρά εμπειρία της GfK στην επιστημονική διαχείριση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στην GfK να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο και να τη συνδυάζει με γνώση της τοπικής αγοράς σε πάνω από 100 χώρες. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και επιστημονικές μεθόδους, η GfK μετατρέπει τα “big data” σε έξυπνες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις επιλογές των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gfk.com ή ακολουθήστε την GfK στο Twitter: https://twitter.com/GfK_en

Πηγή: GfK Hellas

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 15:56