Ποιος δεν θα ήθελε να γίνει βασιλιάς; Ποιος δεν θα ήθελε οι επιθυμίες του να γίνονται διαταγές και να έχει δεκάδες υπηρέτες να φροντίζουν κάθε του ανάγκη; Ίσως να μην είσαι γαλαζοαίματος και να μην αποτελεί την κληρονομιά σου, όμως μέσω του νέου JRPG τίτλου της Bandai Namco, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου βασίλειο.

Το Ni no Kuni 2 αποτελεί την ιστορία ενός εξόριστου βασιλιά, που θα προσπαθήσει να φέρει την ειρήνη στον λαό του. Για να το καταφέρει αυτό όμως θα περάσει από πολλές περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ανήκει στο JRPG είδος, ενώ το εικαστικό του στυλ έχει την αισθητική των δημιουργημάτων του Studio Ghibli, που είναι υπεύθυνο για ταινίες όπως η “Πριγκίπισσα Μονονόκε”, “Το Κινούμενο Κάστρο” και το “Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων”.

Πέρα από τα πανέμορφα γραφικά του, το παιχνίδι έχει μερικά εξαιρετικά συστήματα που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε το δικό σας βασίλειο, αλλά και να αναπτύξετε τον δικό σας στρατό για να υπερασπιστείτε αυτό το βασίλειο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές για το δύσκολο έργο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενισχύστε τα ξόρκια σας

Ένας τρόπος για να κάνετε τις μάχες του παιχνιδιού πιο εύκολες είναι να βελτιώσετε τα ξόρκια σας. Το Spellworks θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητες και τα ξόρκια για τον κάθε χαρακτήρα. Μπορείτε να χτίσετε μια ανίκητη ομάδα μέσω του upgrading, ώστε να μην μπορέσει να σας σταματήσει κανείς.

Μην βιαστείτε να πουλήσετε τα αντικείμενά σας

Θα νιώσετε την ανάγκη να μαζέψετε χρυσό, πουλώντας τα έξτρα αντικείμενα που έχετε. Κρατήστε τα γιατί θα σας χρειαστούν για τα side quests. Πουλήστε τα μόνο εάν έχετε πάρα πολλά ή μόνο εάν αφοσιωθείτε αυστηρά στη βασική ιστορία του παιχνιδιού.

Παίξτε το παιχνίδι με τον δικό σας τρόπο

Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, αλλά με ένα παιχνίδι σαν το Ni no Kuni 2 καλό είναι να το υπενθυμίσουμε. Έπειτα από την εισαγωγή, θα βρείτε πολλά πράγματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε. Ίσως θέλετε να ενισχύσετε νέα Hiddledies ή να βελτιώσετε την πόλη σας. Ίσως προτιμάτε να κυνηγήσετε εχθρούς. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα ή απλά να ακολουθήσετε τη βασική ιστορία.

Συνεχίστε με τον Roland

Το παιχνίδι ξεκινά δίνοντάς σας τον έλεγχο το Roland. Σύντομα θα σας δώσει τον έλεγχο του Evan, έπειτα από το Chapter 1, όμως καλό θα ήταν να επιστρέψετε στον Roland. Ο λόγος είναι απλός: είναι πιο δυνατός και μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην αρχή του παιχνιδιού, ενώ είναι πιο ασφαλείς οι μάχες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μερικές ακόμα συμβουλές

  • Μπορείτε να αλλάξετε χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της μάχης, πατώντας το κάτω/πάνω στο d-pad.
  • Κάποια από τα κόκκινα σεντούκια δεν μπορούν να ανοίξουν από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε αυτά αργότερα. Το ίδιο ισχύει και για τα μπλε σεντούκια.
  • Οι θησαυροί επανεμφανίζονται στον χάρτη έπειτα από τις μάχες, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να μαζέψετε πολλά αντικείμενα.
  • Οι μακρινές επιθέσεις και τα character skills μπορούν να φορτίσουν για μεγαλύτερη ζημιά, κρατώντας πατημένο το κουμπί της επίθεσης, καταναλώνοντας MP.
  • Επικεντρωθείτε στα Higgledies που μπορούν να σας γιατρέψουν, ώστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλά αντικείμενα.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε το βασίλειό σας μετά το τέλος του 4ου κεφαλαίου.
  • Ολοκληρώνοντας side quests αυξάνετε τους κατοίκους του βασιλείου σας.
Το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom κυκλοφορεί για PlayStation 4 και PC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης