Το περιοδικό Game Informer φιλοξενεί στο νέο εξώφυλλό του τον αποκλειστικό τίτλο της Sony και της Insomniac Games, Spider-Man. Το περιοδικό θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο αφιέρωμα 14 σελίδων για το Spider-Man στο οποίο μάλιστα και μας αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού η οποία είναι η 7η Σεπτεμβρίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά το tease για την ημερομηνία κυκλοφορίας έγινε από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της Insomniac σε tweet για το πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ενώ ταυτόχρονα το Game Informer έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο για τον Μάιο το οποίο και απεικονίζει τον Spider-Man δια χειρός Alex Ross. Το περιοδικό εκτός από την ημερομηνία μας έδωσε εχτές και ένα μικρής διάρκειας gameplay video με commentary από τους developers.


 
Το Game Informer πέρασε μερικές μέρες με την Insomniac Games και το παιχνίδι της. Μέσα από το αφιέρωμά του, το περιοδικό μας αναλύει τον κόσμο του παιχνιδιού, τις αποστολές και τα activities, τα collectibles και άλλες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας αποκαλύφθηκαν και η Digital Deluxe Edition και η Collector’s Edition. Οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν τρία επιπλέον κεφάλαια ιστορίας που θα κυκλοφορήσουν αργότερα, μαζί με νέες αποστολές, στολές και άλλα. Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει ένα άγαλμα με τον ήρωα, που θα αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι, το Steelbook, ένα mini artbook του τίτλου και αυτοκόλλητα.


 

Το Spider-Man θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης