Στο livestream του State of Play, η Tango Gameworks αποκάλυψε το συναρπαστικό νέο τρέιλερ για το Ghostwire: Tokyo, ένα συναρπαστικό preview μυστικιστικής δράσης και του κόσμου που θα μπορέσουν να εξερευνήσουν οι παίκτες όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει για PlayStation®5(PS5™) και PC στις 25 Μαρτίου 2022.
 

Παρακολουθήστε το επίσημο launch trailer του Ghostwire: Tokyo εδώ:
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Το Ghostwire: Tokyo είναι ένα action-adventure παιχνίδι που προκαλεί τους παίκτες να εκπαιδευτούν στις πανίσχυρες ικανότητες του Ethereal Weaving, ενώ παράλληλα προσπαθούν να νικήσουν τον απειλητικό Hannya και τους οπαδούς του, τους Visitors, που έχουν εισβάλει στο Τόκιο. Αυτές οι υπερφυσικές οντότητες περιπλανώνται στον εκπληκτικό κόσμο του Ghostwire, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που αποτελεί ένα ερωτικό γράμμα στο Τόκιο, τις ιδιαιτερότητες και τα μυστικά του.

 
Οι παίκτες που θα προ-παραγγείλουν ψηφιακά την Deluxe Edition του Ghostwire: Tokyo από το PlayStation Store θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι στις 22 Μαρτίου 2022. Θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση στα Streetwear Outfit Pack, Shinobi Outfit και το Kunai Weapon.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ghostwire: Tokyo θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως για PS5 και PC στις 25 Μαρτίου 2022.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης