H Nintendo επιβεβαίωσε σήμερα μια συλλογή από remastered τίτλους 3D Mario, που θα έρθουν στο Switch αργότερα μέσα στον μήνα. Η συλλογή ονομάζεται Super Mario 3D All-Stars και περιλαμβάνει τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy. Η κυκλοφορία της έχει οριστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε φυσική μορφή σε περιορισμένα κομμάτια, ενώ η ψηφιακή του μορφή θα είναι διαθέσιμη στο eShop του Switch μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2021, κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Τα παιχνίδια θα είναι βελτιστοποιημένα για το Nintendo Switch. Θα υποστηρίζουν “υψηλότερες αναλύσεις και πιο ομαλή εμπειρία gameplay”, σύμφωνα με την εταιρεία. Παράλληλα θα υπάρχει κι ένα music player mode για να απολαύσουν οι παίκτες τα τραγούδια των 3 παιχνιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δυστυχώς, δεν υπάρχει στη συλλογή το -εξίσου- θρυλικό Super Mario Galaxy 2, ενώ τα παιχνίδια δεν έχουν υποστεί κάποιου είδους remake ή περαιτέρω ρετουσάρισμα.

Τέλος, οι χρήστες του Nintendo Switch Lite θα χρειαστούν ξεχωριστά Joy-Cons για να απολαύσουν το Co-Star mode του Galaxy.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης