Του Παύλου Κρούστη

Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς γιατί το Cyberpunk 2077 αποτελεί τον πιο αναμενόμενο τίτλο που έχουμε δει εδώ και χρόνια. Προέρχεται από τη CD Projekt Red, που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια το παιχνίδι με τα περισσότερα βραβεία “Παιχνιδιού της Χρονιάς” από κάθε άλλο, το The Witcher 3: Wild Hunt. Και η εταιρεία αποφάσισε να ανεβάσει αισθητά τον πήχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίνοντας ελάχιστες πληροφορίες τα προηγούμενα χρόνια, παρουσίασε πριν λίγους μήνες ένα πρώτο gameplay video το οποίο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, με το πόσο πλούσιος θα είναι ο κόσμος του παιχνιδιού και τις άπειρες δυνατότητες που θα δίνει στον παίκτη.


 

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα action-adventure παιχνίδι πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται στη Night City, μια πόλη που έχει εμμονές με την ισχύ, την γκλαμουριά και τις σωματικές μετατροπές. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του/της V, καθώς μπορείτε να επιλέξετε το φύλο, αλλά και να ορίσετε τον χαρακτήρα σας όπως τον θέλετε. Πρόκειται για έναν μισθοφόρο, που κυνηγά ένα μοναδικό μόσχευμα, το οποίο θα του/της δώσει το κλειδί για την αιώνια ζωή. Μπορείτε να προσαρμόσετε, εκτός από την εμφάνισή σας και τις ικανότητες, αλλά και τον τρόπο που θα παίζετε, καθώς θα εξερευνήσετε μια τεράστια πόλη, με τις επιλογές σας να μεταμορφώνουν την ιστορία, αλλά και τον κόσμο γύρω σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 

Η CD Projekt Red είχε υποσχεθεί ότι η φετινή έκθεση, E3 2019, θα είναι και η μεγαλύτερη εμφάνισή τους και δεν απογοήτευσαν. Αφού παρουσίασαν ένα ακόμη εξαιρετικό βίντεο που δίνει εικόνα από τη δράση, αλλά και τους χαρακτήρες που θα δούμε, μας είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Η οθόνη αλλάζει και εμφανίζεται το μοντέλο του Keanu Reeves να λέει στον πρωταγωνιστή ότι “έχουμε να κάψουμε μια πόλη”. Πανζουρλισμός στα social media. Ο Keanu Reeves έδωσε τη φωνή και τη μορφή του σε χαρακτήρα εντός του παιχνιδιού κι εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο ταιριαστό casting, με τον ηθοποιό να βρίσκεται στη νέα “χρυσή” εποχή του και να είναι ό,τι πιο καυτό στο Hollywood αυτήν τη στιγμή, μετά την επιτυχία του John Wick 3.

O Keanu Reeves ανέβηκε επί σκηνής στην παρουσίαση της Microsoft στην E3 και μας ενημέρωσε επιτέλους για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077: 16 Απριλίου 2020.

Παρουσιάστηκαν και οι εκδόσεις, στις οποίες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε PlayStation 4, Xbox One και PC, με τη συλλεκτική να κλέβει βλέμματα και καρδιές.

Oι εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες για προ-παραγγελία. Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο 25 εκατοστών (10″), που απεικονίζει τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, V, θήκη steelbook, ένα artbook και πολλά ακόμη. Η Collector’s Edition έρχεται σε ένα εντυπωσιακό κουτί, που μοιάζει με τα κτίρια του παιχνιδιού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης