H Bigben και η Kylotonn Racing Games με υπερηφάνεια παρουσιάζουν ένα νέο βίντεο που υπογραμμίζει τον ρεαλισμό, το WRC 6, συνδυάζοντας εικόνες από το παιχνίδι και πραγματικές εικόνες από το 2016 FIA World Rally Championship (WRC). Το παιχνίδι μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις 7 Οκτωβρίου σε PlayStation®4, Xbox One και PC/Steam.

Δείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation 4, Xbox One και PC ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ενθουσιαστούν οι φανατικοί ακόμα περισσότερο, το WRC 6 περιλαμβάνει μία επιλογή από Σούπερ Σπέσιαλ επίπεδα που εμφανίζονται ξανά στην 1:1 scale. Αυτά τα έντονα και απαιτητικά τεστ ταχύτητας γίνονται σε μοναδικό περιβάλλον (κέντρα πόλεων, στάδια και πιστά αναπαράγουν την πραγματική πορεία για ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και ενθουσιασμό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως στην πραγματική ζωή, έτσι και στο παιχνίδι αντιπροσωπεύει μία αληθινή οδηγητική πρόκληση, με στενά σημεία, και εντυπωσιακές στροφές και συχνά πρέπει να αντιμετωπίσεις δύο αυτοκίνητα που αγωνίζονται δίπλα δίπλα.

Το επίσημο παιχνίδι του διαγωνισμού WRC, WRC 6 δείχνει ένα βήμα στον οδηγό με ευρύ φάσμα από καινοτόμα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Το WRC 6 δίνει στον παίχτη μία συναρπαστική εμπειρία αλλά και την αίσθηση της ταχύτητα κα του κινδύνου που είναι ίδια όπως κατά τη διάρκεια των πραγματικών αγώνων.

Το WRC 6 είναι το επίσημο video game του 2016 FIA World Rally Championship (WRC) Περιλαμβάνει τις 14 WRC εκδηλώσεις, και όλες τις επίσημες ομάδες και οδηγούς.

Δείτε το βίντεο:

To WRC 6 κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC/Steam.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης