Το μεγάλο event της Microsoft για τα παιχνίδια του Xbox Series X, που μας είχε υποσχεθεί η εταιρεία τελικά έρχεται πολύ σύντομα. Σήμερα, ανακοίνωσε η εταιρεία ότι το Xbox Games Showcase θα διεξαχθεί στις 23 Ιουλίου, στις 19:00 (ώρα Ελλάδος).
 

Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το pre-show ως μέρος του Summer Game Fest, της διοργάνωσης του παρουσιαστή/δημοσιογράφου Geoff Keighley. Όσο για το τι θα δούμε, η ίδια η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι θα δούμε παιχνίδια από τις παρακάτω εταιρείες:
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Ninja Theory
  • Double Fine
  • Obsidian
  • 343 Industries

Πρόσφατες φήμες λένε ότι επιτέλους θα δούμε Fable 4 (ίσως από την Playground Games), αλλά και νέο τίτλο Perfect Dark από το νεοσύστατο studio, The Initiative.

 

 

H παρουσίαση του Xbox Series S, όπως θα ονομάζεται πιθανώς η νέα, φθηνότερη έκδοση του Xbox νέας γενιάς, αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο, οπότε μάλλον δεν θα δούμε κάτι σε αυτήν την παρουσίαση.

Τέλος, η εταιρεία σχολίασε την κριτική που έλαβε έπειτα από την προηγούμενη παρουσίασή της, που έγινε τον Μάιο, και ανέφερε ότι “είχαν θέσει λάθος προσδοκίες”. Δεδομένου ότι αυτήν τη φορά θα δούμε first-party τίτλους από τα studios της Microsoft, τότε οι προσδοκίες σίγουρα είναι και πάλι αρκετά ψηλά. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα τις φτάσει η εταιρεία αυτήν τη φορά.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης