Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από σπινάρισμα του τροχού στο χώμα και τα απίστευτα ακροβατικά στον αέρα σε έναν αγώνα μοτοκρός.
 

Κάτω από τον καυτό ήλιο ή τη βροχή, ανάμεσα στη σκόνη, τις αναθυμιάσεις και τους θορύβους, οι αθλητές του μοτοκρός κόβουν τις στροφές και τσιτώνουν τους μύες τους για να ανταποκριθούν στις εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες του αθλήματος. Η εκκίνηση της μίζας και η αδρεναλίνη ενός άλματος μπορούν εμπεριέχουν όλη την ικανοποίηση που χρειάζεται ένας οδηγός μοτοκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MXGP, το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοκρός της FIM ξεκίνησε το 1957 με μηχανές των 500cc, ενώ προστέθηκαν οι μηχανές 250cc και 125cc to 1962 και το 1975 αντίστοιχα. Από το 2002, χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: MX1 class, που αποτελεί την A’ κατηγορία για μηχανές 450cc και 500c και MX2, που περιλαμβάνει μηχανές χαμηλότερου κυβισμού.
 

Για όλους εσάς που ονειρεύεστε να καβαλήσετε τα δίτροχα θηρία, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα, η αμέσως επόμενη καλύτερη λύση ονομάζεται MXGP 2019.  Για όλους όσους επιθυμούν να βιώσουν την αδρεναλίνη αυτή από τον καναπέ του σπιτιού τους, έχει προνοήσει η Milestone. Η ιταλική εταιρεία ανάπτυξης που πλέον έχει μπόλικα χρόνια «προϋπηρεσίας» στον τομέα του δίτροχου αθλητισμού φέρνει τους συναρπαστικούς αγώνες στην οθόνη σας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MXGP 2019 περιλαμβάνει όλες τις άδειες, τους αθλητές και τις επίσημες πίστες του πρωταθλήματος MXGP 2019, από τις κατηγορίες MXGP και MX2, ενώ ανεβαίνει το επίπεδο τόσο στον τομέα των γραφικών, όσο και στο gameplay. Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, MXGP Pro, είχε εστιάσει περισσότερο στην προσομοίωση του αθλήματος με το νέο MXGP 2019 να αποτελεί πιο προσβάσιμη πρόταση.

Τα νέα στοιχεία του MXGP 2019
 

Η φετινή σεζόν για πρώτη φορά έρχεται ταυτόχρονα στο νέο MXGP παιχνίδι. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους αθλητές έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά ποιος ξέρει ποιος θα νικήσει. Αγωνιστείτε σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και κερδίστε τους αγώνες που θα παρακολουθήσετε αργότερα στη φετινή σεζόν!
 

Το νέο MXGP 2019 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε με μοναδικό τρόπο τις πίστες των ονείρων σας και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας και την κοινότητα! Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά περιβάλλοντα για να δημιουργήσετε τη διαδρομή με την καλύτερη ροή, μέσα σε δάση, ερήμους, λόφους και ζούγκλες.

Τέλος, στο νέο MXGP 2019 θα βρείτε την ολοκαίνουργια λειτουργία “The Playground” που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε τις οδηγικές σας ικανότητες σε ποικιλία συνθηκών, κερδίζοντας αμοιβές, αλλά και να δημιουργήσετε τις δικές σας διαδρομές μέσω του “The Waypoint” εντός του playground, προκαλώντας τους φίλους σας, αλλά και την κοινότητα.
 

Το MXGP 2019 κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης