Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια, που περιμένουμε πιθανώς μέσα στο 2017 είναι το έπος επιστημονικής φαντασίας, Star Citizen. Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα, όπου απαρτίζεται από τέσσερις τομείς: α) Πρώτου προσώπου μάχες στο διάστημα, β) Εξορύξεις γ) Εξερεύνηση και δ) Εμπόριο σε ένα ολόκληρο σύμπαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος δε σταματά εκεί, καθώς επιτρέπει διάδραση με άλλους χρήστες σε ένα συνεχώς επηρεαζόμενο από τους παίκτες multiplayer σύμπαν. Θα υπάρχει και single player campaign, με την ονομασία Squadron 42, όπου θα μπορείτε να αναλάβετε αποστολές σε συνεργασία με φίλους σας, ενώ ο τίτλος θα υποστηρίζει drop-in co-op. Το παιχνίδι θα είναι συμβατό επίσης με τα περισσότερα VR headsets, ενώ αναπτύσσεται σε μια modified CryEngine.

Η χρηματοδότηση του τίτλου έγινε μέσω των fans του τίτλου και χρησιμοποίησε και το Kickstarter. Μέχρι και τώρα έχει μαζέψει πάνω από 118 εκ. δολάρια για την ανάπτυξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω εντυπωσιακό video, μπορείτε να δείτε τον πρωταγωνιστή να αναλαμβάνει μια αποστολή, να μπαίνει στο σκάφος του μαζί με φίλο και να ταξιδεύουν σε άλλο πλανητικό σύστημα, όπου βλέπουμε με λεπτομέρεια την εντυπωσιακή προσγείωση στο νέο πλανήτη. Στη συνέχεια ακολουθούν οδηγίες για την αποστολή και βλέπουμε μάχες σε μηδενική βαρύτητα και άλλα πολλά.

Το Star Citizen αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Linux με άγνωστη ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης