Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία Δαμκαλίδης θα συμμετάσχει στην έκθεση-θεσμό για την Εικόνα, την Τεχνολογία και το Βίντεο “PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo” με τις κορυφαίες εταιρίες που εκπροσωπεί NIKON, Polaroid και Samyang.

Πίστη στο ραντεβού της η εταιρία Δαμκαλίδης συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στην έκθεση Photovision, η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι σύγχρονες εξελίξεις και καινοτομίες στην φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση αλλά και σε όλο το φάσμα των οπτικοακουστικών μέσων και των εφαρμογών θα παρουσιαστούν στην φετινή έκθεση που αναμένεται να προσδιορίζει τις μελλοντικές κατευθύνσεις του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, αποτυπώνοντας πλήρως τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στο περίπτερο μας θα βρείτε δείγματα από όλες τις μηχανές, τους έξτρα εξοπλισμούς κτλ. σε λειτουργία. Καταρτισμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών να ενημερωθούν αναλυτικά για τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που τους προσφέρονται, ενώ την εμπειρία θα συμπληρώσουν αξιόλογοι, βραβευμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι, οι οποίοι θα κάνουν παρουσιάσεις με σκοπό να μοιραστούν την εμπειρία τους από την χρήση των μηχανών και του εξοπλισμού της NIKON.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα

  • NIKON

Η βιομηχανία του imaging συνεχίζει την συναρπαστική διαδρομή της στον 21ο αιώνα και η Nikon ενσωματώνει εξαιρετικές καινοτομίες στα προϊόντας της.

Στο περίπτερο της Nikon θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα της, τις εκπληκτικές ικανότητες των φωτογραφικών μηχανών mirrorless Nikon Z, όλους τους φακούς της σειράς Ζ από τους ευρυγώνιους έως και τους τηλεφακούς, καθώς και τις φωτογραφικές μηχανές D-SLR, D850, D780 και D7500.

  • POLAROID

Η καινοτομία, ο σχεδιασμός, η δημιουργικότητα και το στυλ είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους εστιάζει η Polaroid. Στο περίπτερο της Polaroid θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα αναλογικών φωτογραφικών μηχανών στιγμιαίας εκτύπωσης που συνδυάζουν τον κλασικό σχεδιασμό με το μοντέρνο στυλ και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή.

  • SAMYANG

Η Samyang, ειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών οπτικών φακών για πάνω από 40 χρόνια. Στο περίπτερο της Samyang θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη γκάμα φακών όπως Αυτόματης και Χειροκίνητης εστίασης, Premium Φακών, CineLens, και την High-End σειρά φακών ΧΕΕΝ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης