Η Samsung την Πέμπτη (18/1) ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24, τα οποία έχουν και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (Al).

Η Al έχει ενισχύσει διάφορες κατηγορίες των συσκευών Galaxy S24, όπως την επικοινωνία, με έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες, κάτι που ακόμη δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samsung Mobile (@samsungmobile)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από τις 31 Ιανουαρίου και οι τιμές τους είναι οι εξής:

  • Samsung Galaxy S24 8/128GB στα 949 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24 8/256GB στα 999 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24+ 256GB στα 1199 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24+ 12/512GB στα 1319 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB στα 1499 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB στα 1619 ευρώ
  • Samsung Galaxy S24 Ultra 12/1ΤΒ στα 1859 ευρώ

«Η σειρά Galaxy S24 μεταμορφώνει τη σύνδεσή μας με τον κόσμο και σηματοδοτεί την επόμενη δεκαετία καινοτομίας για τις κινητές συσκευές. Το Galaxy AI βασίζεται στην κληρονομιά καινοτομίας μας και στη βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο διευκολύνουν την καθημερινότητά τους με το Galaxy AI, αποκτώντας πρόσβαση σε νέες δυνατότητες», είπε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics.

Τα βασικά χαρακτηριστικά από τη Samsung

Ενσωματωμένο S Pen

Η κληρονομιά του Galaxy Note ζει και βασιλεύει. Γράψτε, πατήστε και πλοηγηθείτε με ακρίβεια στη νέα, επίπεδη οθόνη.

200MP. Απαθανατίστε λεπτομέρειες που συναγωνίζονται την πραγματικότητα

Με τα περισσότερα megapixel σε Galaxy smartphone και επεξεργασία AI, με το Galaxy S24 Ultra μπορείτε να έχετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας κάθε φορά που πατάτε το κουμπί κλείστρου. Επιπλέον, η νέα μηχανή ProVisual engine αναγνωρίζει αντικείμενα — βελτιώνοντας την απόχρωση, μειώνοντας τον θόρυβο και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες.

Κάντε zoom in στη δράση, ακόμη και τη νύχτα

Με 1,6x μεγαλύτερα pixel και μεγαλύτερη οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) Tele, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πιο φωτεινά και σταθερά — κάνοντας ακόμα και απομακρυσμένα αντικείμενα να φαίνονται εντυπωσιακά.

Απολαύστε ρεαλιστικό gaming

Η ταχύτερη επεξεργασία σας δίνει την ισχύ που χρειάζεστε για όλα τα παιχνίδια που θέλετε. Έχουμε σχεδόν διπλασιάσει το μέγεθος του θαλάμου ατμών του Galaxy S24 Ultra για να βελτιώσουμε την απαγωγή θερμότητας και να σας προσφέρουμε την προβλεπόμενη ομαλή εμπειρία γραφικών.

Μπαταρία που διαρκεί για αναπαραγωγή μεγάλης διάρκειας

Με μεγάλη χωρητικότητα και μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα, η μπαταρία του Ultra σας προσφέρει διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν τη χρειάζεστε, όπως στη διάρκεια ενός πολύ σημαντικού παιχνιδιού.

Οθόνη 2600 nit. Η φωτεινότερη προσαρμοζόμενη οθόνη μας για κινητές συσκευές κάτω από το φως του ήλιου

Το Corning® Gorilla® Armor μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιώνει την ευκρίνεια της εικόνας, ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως. Επίσης, ένα βελτιωμένο Vision Booster βελτιώνει την αντίθεση και το χρώμα για μια ξεκάθαρα εξαιρετική εμπειρία.

Πλαίσιο από τιτάνιο

Tο Galaxy S24 Ultra διαθέτει ενσωματωμένη στο πλαίσιο μια ανθεκτική θωράκιση τιτανίου καθώς επίσης και το Corning® Gorilla® Armor, το οποίο βοηθά στην προστασία της οθόνης σας από γρατσουνιές, ώστε το smartphone σας να δείχνει πανέμορφο. Επιπλέον, το Galaxy S24 Ultra έχει πιστοποίηση IP68 για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης