Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις το σπίτι σου τακτοποιημένο και καθαρό, όταν βρίσκεσαι της περισσότερες ώρες στην δουλειά ή εκτός σπιτιού, και όταν επιστέφεις το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις, αναβάλλοντας το καθάρισμα για την επόμενη μέρα.

Όταν το σπίτι μας είναι καθαρό, αισθανόμαστε πιο άνετα και με ανεβασμένη διάθεση. Παράλληλα, η καθαριότητα συμβάλλει στην προστασία της υγείας μας, απομακρύνοντας βακτήρια και αλλεργιογόνα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον οργανισμό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να είναι κουραστική και χρονοβόρα. Εδώ έρχονται οι έξυπνες οικιακές συσκευές για να σου λύσουν το πρόβλημα. Από τις βολικές σκούπες στικ μέχρι τις χαριτωμένες σκούπες robot, οι οικιακές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας έχουν σχεδιαστεί για να σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο πι και φι. Ρίξε μια ματιά στις top επιλογές, που κάναμε για εσένα και κάνε το καθάρισμα του σπιτιού σου παιχνιδάκι!

Hoover Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενης μπαταρίας HF122GPT 011

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick HF122GPT 011 της Hoover με ισχύ 22V, εξαφανίζει χνούδια και σκόνη στο λεπτό! Λειτουργεί χωρίς τη χρήση καλωδίου, ενώ ο κάδος 900ml προσφέρει επαρκή χωρητικότητα, για να σε γλυτώνει από το συχνό άδειασμα. Επιπλέον, με αυτονομία έως 40min, είσαι σίγουρος πως δε θα αφήσεις ποτέ το σκούπισμα στη μέση! Το πέλμα της σκούπας σου διαθέτει LED φωτισμό που σου αποκαλύπτει και το τελευταίο ίχνος σκόνης! Έτσι, το άψογο αποτέλεσμα στην καθαριότητα των πατωμάτων σου είναι πάντα δεδομένο. Μην μένεις στη χρήση της ως σκούπα! Αν θες να μαζέψεις τρίμματα φαγητού ή άλλους ρύπους σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν αυτόνομο σκουπάκι. Τέλος, χάρη στο σύστημα One Touch, μπορείς να αδειάσεις το περιεχόμενο του κάδου εύκολα και πρακτικά, χωρίς να εισπνεύσεις τον παραμικρό κόκκο σκόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Xiaomi Σκούπα ρομπότ Mi Robot E10

Και σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μία μόνο συσκευή… γίνεται; Με τη Robot E10 της Xiaomi όλα είναι δυνατά! Εξοπλισμένη με τριπλό φιλτράρισμα υψηλής αποτελεσματικότητας, με δυνατή αναρρόφηση, αλλά και με μπαταρία 2600mAh, μπορεί να καθαρίσει χώρους έως 80m² , με έναν μόνο κύκλο φόρτισης! Φτάνει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού, αφού έρχεται με… «extra» εξαρτήματα και αφήνει τα πατώματα πιο αστραφτερά από ποτέ, εξαφανίζοντας ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες. Εξοπλισμένη με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων της πλευρικής βούρτσας, της κύριας βούρτσας και του φίλτρου του δοχείου σκόνης, αυτή η σκούπα-ρομπότ είναι ο τέλειος σύντροφος στο καθάρισμα. Η κύρια βούρτσα είναι από καουτσούκ και εξαιρετικά εύκαμπτη, ενώ κινείται κοντά στην επιφάνεια του δαπέδου. Η πλευρική βούρτσα, από την άλλη, είναι σκληρή για να πραγματοποιεί το βοηθητικό σκούπισμα. Η λεπτή κεντρική μονάδα που διαθέτει, μπορεί να κινηθεί ελεύθερα κάτω από τα περισσότερα κρεβάτια, ντουλάπια και καναπέδες για άψογο καθαρισμό ακόμα και των πιο δυσπρόσιτων σημείων. Επιπλέον, η επιλογή ζιγκ-ζαγκ διαδρομής καθαρισμού προσφέρει ένα «extra boost» στην αποτελεσματικότητα. Και… για να καθαρίζεται το σπίτι όσο εσύ επιστρέφεις από τη δουλειά, κατέβασε το Xiaomi Home App, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής από το smartphone ή το τάμπλετ σου!

Karcher Σκούπα Stick Επαναφ/μενη VC 6 Cordless ourFamily

Η σκούπα στικ VC 6 της Karcher, ισχύος 25.2V, θα γίνει το… δεξί σου χέρι σε ό,τι αφορά την καθαριότητα του σπιτιού! Διαθέτει μαλακή λαβή και δύο επίπεδα ισχύος, ώστε να ανταπεξέρχεται πλήρως σε όποια δοκιμασία κι αν την υποβάλλεις. Διαθέτει μηχανοκίνητο ακροφύσιο δαπέδου για να φτάνει με άνεση κάτω από τα χαμηλά έπιπλα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι και το παραμικρό χνούδι θα εξαφανιστεί από κάθε επιφάνεια του σπιτιού. Χάρη στο σύστημα φίλτρου 3 σταδίων με κυκλωνικά, στα φίλτρα εισόδου αέρα και στα φίλτρα υγιεινής HEPA η σκούπα σου εξασφαλίζει ότι ο αέρας εξάγεται απόλυτα καθαρός και απαλλαγμένος από σωματίδια σκόνης. Επιπλέον, το φίλτρο της αδειάζει απλώς με ένα «κλικ» για να μην προβληματίζεσαι αν χρειάζεται να σκουπίζεις πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα! Τέλος, έρχεται και με ένα ολοκληρωμένο σετ εξαρτημάτων προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή προετοιμασμένη για όποια «επιχείρηση σκούπα» προκύψει!

Rowenta Σκούπα ρομπότ X-Plorer RR7427

Η σκούπα-ρομπότ X-Plorer RR7427 της Rowenta θα αναλάβει για εσένα το καθημερινό σκούπισμα του σπιτιού! Διαθέτει αυτονομία μπαταρίας 90min, για να καθαρίζει με άνεση και προσοχή ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ χάρη στις XS διαστάσεις της μπορεί να «χώνεται» ακόμα και κάτω από χαμηλά έπιπλα ή καναπέδες! Επίλεξε ανάμεσα στις 3 διαφορετικές λειτουργίες της και εμπιστεύσου τη να κάνει τα μαγικά της, για ένα σπίτι που αντανακλά καθαριότητα! Χάρη στο σύστημα Aqua Force, σφουγγαρίζει το πάτωμα ενώ το σκουπίζει για την αφαίρεση ακόμα και των πιο μικρών σωματιδίων σκόνης. Το προηγμένο σύστημα πλοήγησης Smart Exploration 4.0 της νέας σου σκούπας-ρομπότ, εξασφαλίζει τέλειο προσανατολισμό και υπόσχεται να την αποτρέψει από εμπόδια και κακοτοπιές! Η τεχνολογία γυροσκοπίου και οι αισθητήρες υπέρυθρων βοηθούν στην ανίχνευση τυχών εμποδίων, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη κάλυψη όλων των επιφανειών του σπιτιού. Εκτός των άλλων, διαθέτει και τεχνολογία πλευρικής κάμερας «Time of flight», για να ακολουθεί τη διαδρομή των τοίχων. Έτσι, και δεν προκαλεί ζημιές και εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας σε όλα τα σημεία του δαπέδου! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την καινούρια του σκούπα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης