Συσκευή: Hoover Rhapsody RA22AFPR 011

Χαρακτηριστικά:

  • Τύπος Λειτουργίας: Επαναφορτιζόμενης Μπαταρίας
  • Ισχύς (Volt): 22 Volt
  • Αυτονομία: 35 min
  • Χωρητικότητα: 700 ml

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Hoover είναι μια εταιρεία με παρουσία στον χώρο της ηλεκτρικής σκούπας πάνω από 100 χρόνια. Ιδρύθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ το 1908 και παρουσίασε την πρώτη σκούπα όρθιας θέσης από τον εφευρέτη James Spangler. Η κυριαρχία της στην αγορά ηλεκτρικής σκούπας κατά τις αρχές και τα μέσα του 20ου αιώνα έκαναν το όνομα Hoover συνώνυμο με τις ηλεκτρικές σκούπες.

Η εταιρεία διαθέτει στην αγορά δεκάδες μοντέλα, ενώ εξειδικεύεται και στις ασύρματες, αλλά και στις bagless (χωρίς σακούλα) σκούπες. Αυτήν τη φορά, παρουσιάζει τη Hoover Rhapsody, την ηλεκτρική σκούπα-πολυεργαλείο, που έρχεται να σας βοηθήσει με τις ανάγκες καθαρισμού, όσο απαιτητικές κι αν είναι.

Η εξέλιξη της Hoover

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ηοοver Rhapsody είναι μια σκούπα που μπορεί άνετα να συγκριθεί με ελβετικό σουγιά. Όπως ένα τέτοιο πολυεργαλείο σας βοηθά με διάφορες ανάγκες σας, έτσι και η Rhapsody διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να καθαρίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε, είτε πρόκειται για χαλιά, είτε πατώματα, είτε ταβάνια και ντουλάπες ή ακόμα και το αυτοκίνητό σας.

Αξεσουάρ – Ευελιξία

Χάρη στην εκτενή σειρά των αξεσουάρ, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, η σκούπα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, μπορεί με μια απλή κίνηση να μετατραπεί σε σκουπάκι χειρός.

Τα αξεσουάρ της Rhapsody

Η γκάμα των αξεσουάρ επεκτείνεται από πέλμα με μηχανικά περιστρεφόμενη βούρτσα (αποσπώμενη) για όλες τις επιφάνειες, βούρτσα για τη σκόνη με εναλλακτικό ρύγχος, εξάρτημα ξεσκονίσματος επίπλων, αλλά και πέλμα για τρίχες ζώων. Έχετε στη διάθεσή σας ό,τι χρειαστείτε για να καθαρίσετε όλα τα δύσκολα σημεία. Επιπρόσθετα, δίνεται μαζί και μια πολύ βολική βάση τοίχου, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο τη σκούπα, όσο και τα εξαρτήματα.

Η μηχανοκίνητη βούρτσα είναι αποσπώμενη

Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πανεύκολο τρόπο, καθώς η συναρμολόγηση του κάθε αποσπώμενου εξαρτήματος γίνεται με μια απλή κίνηση. Η ευκολία χρήσης που προσφέρεται είναι μεγάλη, καθώς δεν θα μπλέξετε με καλώδια, ενώ παράλληλα μιλάμε για μια αρκετά ελαφριά, αλλά πανίσχυρη συσκευή στα 2,2 κιλά. Ο κομψός σχεδιασμός της βοηθάει επίσης στην άνετη λειτουργία, ενώ διαθέτει το σύστημα Easy Driving που επιτρέπει περιστροφή 180 μοιρών για να φτάσετε ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες.

To Easy Driving System κάνει τη σκούπα πραγματικά ευέλικτη.

Λειτουργία – Αυτονομία

Η Rhapsody σας λύνει τα χέρια, καθότι δεν χρησιμοποιεί καλώδια. Διαθέτει αυτονομία 35 λεπτών, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου των 22V, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και δεύτερη μπαταρία, αν θέλετε, αφού η αντικατάστασή της ειναι πανεύκολη. Η μπαταρία επαναφορτίζει μέσα σε 5 ώρες και μπορείτε να τη φορτίσετε πάνω στη συσκευή ή να την αποσπάσετε και να τη φορτίσετε μόνη της.

Η LED ένδειξη της μπαταρίας είναι ευκρινέστατη και βρίσκεται σε ένα panel στο πάνω μέρος της συσκευής. Εκεί θα βρείτε και τα κουμπιά για τις περαιτέρω λειτουργίες της σκούπας: το κουμπί Turbo, το οποίο χρησιμοποιείται για μέγιστη ισχύ και καθαρισμό δύσκολων σημείων, αλλά και το κουμπί Carpet, που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των χαλιών σας, περιστρέφοντας τη μηχανοκίνητη βούρτσα, που βρίσκεται στο ειδικό πέλμα.

Η ένδειξη της μπαταρίας και τα κουμπιά λειτουργίας της σκούπας.

H Rhapsody μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας τη σκανδάλη της σκούπας όσο χρειαστείτε εσείς ή να μετακινήσετε τον διακόπτη για τη συνεχή λειτουργία της, ώστε να μην χρειάζεται να την κρατάτε πατημένη.

Άδειασμα κάδου

Μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες είναι το άδειασμα του κάδου και ο καθαρισμός της ίδιας της σκούπας, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσετε ξανά. Η Rhapsody καταφέρνει να κάνει πανεύκολη τη διαδικασία αυτή με εξαιρετική εργονομία.

Το άδειασμα του κάδου γίνεται πανεύκολα

Με την τεχνολογία H-Spin Core, το σύστημα διαχωρισμού περιστρέφεται με 2.000 στροφές/λεπτό χάρη σε έναν ξεχωριστό κινητήρα που παράγει επιπλέον ροή αέρα για να απομονώνει με υψηλή ισχύ τη σκόνη, σκουπίδια και τρίχες, στον πάτο του κάδου. Με τον διαχωρισμό αυτόν, το άδειασμα του κάδου των 700 ml γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τα σκουπίδια. Επιπλέον υπάρχει δεύτερο φίλτρο για τον καθαρισμό του αέρα που εξάγεται, το οποίο επίσης μπορείτε να βγάλετε και να καθαρίσετε πολύ εύκολα.

Διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα της νέας σειράς Rhapsody της Hoover είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης