Οι φορητοί υπολογιστές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι μέρος της δουλειάς, της μελέτης και της σχολικής εργασίας, καθώς θα το χρησιμοποιήσεις για την ολοκλήρωση υποχρεώσεων και τις επικοινωνίες σου, μέσω των email ή και των βίντεο κλήσεων, όπως φυσικά και για την ψυχαγωγία σου.

Οι περιπτώσεις που θα πρέπει να αντεπεξέλθει είναι φαινομενικά άπειρες: είτε χρειάζεται κάποιος να χρησιμοποιήσει την ισχύ του υπολογιστή για τα δεκάδες φύλλα του Excel ή για δημιουργία βίντεο, είτε για να αρθρογραφήσει με ξεκούραστο πληκτρολόγιο και για να παίξει τα τελευταία παιχνίδια με τις καλύτερες ρυθμίσεις, η εμπειρία χρειάζεται να είναι ξεκούραστη, άνετη και απρόσκοπτη, προσφέροντας πάντα αξιοπιστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο laptop της HUAWEI

H HUAWEI είναι μια εταιρεία που πρωτοπορεί στην τεχνολογία, κατασκευάζοντας κορυφαία προϊόντα, που απαντούν στις ανάγκες των χρηστών. Οι συσκευές της έχουν λάβει πολλαπλά βραβεία, ενώ ειδικότερα τα laptop έχουν καταφέρει να «καρφωθούν» στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών.

Το νεότερο laptopτης εταιρείας είναι ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό προϊόν, πολύ ισχυρό και εξαιρετικά αξιόπιστο. Πρόκειται για το HUAWEI MateBook D16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

WiFi παντού

Το MateBook D16 διαπρέπει και στον τομέα της συνδεσιμότητας. Οι καινοτομίες του έρχονται με την τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, που επιτρέπει στον χρήστη να έχει ιδανική σύνδεση ακόμα κι όταν το σήμα του Wi-Fi είναι αδύναμο. Θα παρατηρήσεις βελτιωμένες ταχύτητες στο online gaming, αλλά και καλύτερη ποιότητα στις βίντεο κλήσεις.

Τα online meetings επωφελούνται και από τη λειτουργία FollowCam της νέας AI κάμερας, που προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, με αποτέλεσμα να μη χάνεται καμία λέξη του ομιλητή, ακόμα κι αν αυτός κινείται. Το laptop διαθέτει πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες, είτε είσαι σε τηλεδιάσκεψη για τη δουλειά σου, είτε σε τηλε-εκπαίδευση, όπως είναι η έξυπνη βελτίωση φωνής μέσω των τετραπλών μικροφώνων ή η λειτουργία Smart Conference, που δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας χώρου συσκέψεων.

Εργασία και χαρά

Όλες οι λειτουργίες απαιτούν φυσικά πόρους από το σύστημα, οπότε όσο πιο δυνατό είναι το μηχάνημα, τόσο πιο εύκολη και ξεκούραστη είναι η δική σου η δουλειά. Το Mate Book D16 δεν θα μπορούσε να υπολείπεται σε αυτό το κομμάτι, καθώς είναι ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας που προσφέρει.

Οι επιδόσεις του στηρίζονται σε έναν επεξεργαστή IntelCoreH-Series 12th gen i5 ή i7και φτάνει έως και 16GB RAM. Ακόμη και υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες, δεν θα σε αφήσει ποτέ «ξεκρέμαστο». Όσες καρτέλες κι αν ανοίξεις στον browser ή όσο βαρύ κι αν είναι το πρόγραμμα που θέλεις να ανοίξεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα με το Mate Book D16. Μάλιστα, μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις τη λειτουργία του ανάμεσα σε Standard και Performance mode, για να διατηρήσεις και τις θερμοκρασίες του χαμηλές.
O αποθηκευτικός χώρος στα 512GB προσφέρει τρομερές ταχύτητες, αφού είναι SSD NVMe PCIe και σίγουρα θα ξεπεράσει τις απαιτήσεις που έχεις για τάχιστη αποθήκευση αρχείων, ολοκληρώνοντας έτσι ένα εξαιρετικό πακέτο χαρακτηριστικών.

Διαθέτει οθόνη 16 ιντσών με πολύ μικρό πλαίσιο. Τόσο μικρό που έχει καταφέρει να «χωρέσει» στο μέγεθος που έχουν άλλα laptop με μικρότερες οθόνες, βελτιστοποιώντας έτσι τη φορητότητα, που αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι. Το ελαφρύ μεταλλικό σώμα επίσης προσδίδει σε αυτό, αφού ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά.

Ο χρήστης που θέλει να έχει λοιπόν ένα laptop μαζί του στην εργασία του και το παίρνει μαζί του στο σπίτι ή ο σπουδαστής που θα το χρησιμοποιήσει στη σχολή, αλλά αργότερα και στο κρεβάτι για να δει ταινίες, κερδίζει σε χρόνο και κόπο, αξιοποιώντας τον μικρό όγκο αυτής της πανίσχυρης συσκευής.

Με αναλογία διαστάσεων οθόνης 16:10, η παραγωγικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς η FullView των 16 ιντσών του Mate Book D16 προσφέρει άνετη χρήση τόσο στην ανασκόπηση εγγράφων, όσο και στην παρακολούθηση πολυμέσων ή στο απλό σερφάρισμα στο internet. Διαθέτει και πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light, όπως και λειτουργία DCdimming για ξεκούραστη χρήση.

 

  • Τo HUAWEI MateBook D16 συμμετέχει στις BackToSchoolπροσφορές της HUAWEIκαι είναι διαθέσιμο σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI με όφελος αγοράς έως και €200.
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: 

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
HuaweiCommunity.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης