Λευτέρης Ξυκομηνός

Η οθόνη είναι το σημαντικότερο στοιχείο σε ένα υπολογιστή, ιδιαίτερα όταν αυτός χρησιμοποιείται σε εργασιακό περιβάλλον. Ακολούθως, δεν είναι όλοι οι χώροι ίδιοι, με συνέπεια οι μικρότεροι να μην μπορούν να υποδεχθούν μεγάλων ιντσών οθόνη, παρόλο που η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας που προσφέρει εξυπηρετεί. Σε αυτά τα πλαίσια, η AOC επεκτείνει την σειρά οθονών «Style» με δύο μοντέλα, ένα στις 21,5 και ένα 23 ίντσες, των οποίων ο μοντέρνος σχεδιασμός σχεδόν χωρίς περίγραμμα με τη μοναδική βάση της σειράς, ταιριάζει πλέον και σε μικρότερους χώρους. Παράλληλα, τα νέα IPS panel, η τεχνολογία Flicker FREE και η είσοδος HDMI, προσφέρουν δυνατή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας που συμπληρώνουν την εξωτερική όψη της οθόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεπτός σχεδιασμός, ελκυστικό design

Η γκάμα των οθονών Style με τα υφιστάμενα μοντέλα των 23,8 ιντσών (60,5 εκ.) και 27 ιντσών (68,6 εκ.), εμπλουτίζεται με τις οθόνες I2281FWH και I2381FH των 23 ιντσών (58,4 εκ.) και 21.5 ιντσών (54,6 εκ.), που συνδυάζουν ένα κομψό εξωτερικό περίβλημα με ισχυρή τεχνολογική απόδοση. Η χαρακτηριστική της ασύμμετρη βάση, μοναδική για την AOC, προσδίδει στις οθόνες ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό στοιχείο σε κάθε χώρο εργασίας. Τα νέα μοντέλα ταιριάζουν ακόμα και σε μικρότερους χώρους εργασίας είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα IPS panels και τεχνολογία Flicker FREE

Οι οθόνες της σειράς Style είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο περιφερειακό εξοπλισμό, καθώς τα νέα IPS panels παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με ανάλυση Full HD των 1920×1080 γραμμών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη δυνατή χρωματική ομοιομορφία των IPS panels από σχεδόν όλες τις θέσεις, καθώς όλες οι οθόνες της σειράς Style διαθέτουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών. Η τεχνολογία Flicker FREE ρυθμίζει την φωτεινότητα χωρίς «τρεμόπαιγμα» (ή αλλιώς flickering), εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης με μηδενική ενόχληση στον χρήστη. Επίσης, μειώνει την καταπόνηση των ματιών για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η σύνδεση HDMI και η υποδοχή VGA διευκολύνουν τη σύνδεση των οθονών με διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου DVD players, κονσόλες βίντεο παιχνιδιών, media player ή ακόμα σύγχρονα smartphone και tablet. Επιπρόσθετα, προσφέρει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το «e-Saver» που επιτρέπει τη ρύθμιση ισχύος κατευθείαν από το σύστημα OSD (On Screen Display) ή το i-Menu που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις OSD κατευθείαν από τον υπολογιστή.
Είτε πρόκειται για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες χρήστες ή ακόμα και fashionistas, τα μοντέλα οθονών της σειράς Style της AOC αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό design υψηλής αισθητικής σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή απόδοση.

Τα νέα μοντέλα 23 και 21,5 ιντσών θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο 2016. Η ενδεικτική λιανική τιμή για αυτές τις δύο οθόνες είναι 159 ευρώ (21.5 ιντσών) και 179 ευρώ (23 ιντσών) αντίστοιχα. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει μια εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης