H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, παρουσιάζει το κορυφαίο επαγγελματικό σετ εξοπλισμού DJ, που κάνει ένα γιγάντιο βήμα στο μέλλον, με την αποκάλυψη των CDJ-2000NXS2 και DJM-900NXS2. Αποτέλεσμα σχολίων και υποδείξεων από DJs για αρκετά χρόνια, τα νέα μοντέλα προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου, απόλυτα βελτιστοποιημένες λειτουργίες και πρωτόγνωρο επίπεδο ελέγχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλισμένο με νέα κάρτα ήχου 96 kHz/24-bit καθώς και υποστήριξη αρχείων FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC), το CDJ-2000NXS2 δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους παραγωγούς να δημιουργούν μουσική σε αυτήν τη μορφή κορυφαίας ποιότητας. Η διαδικασία εξέτασης και επιλογής κομματιών έγινε πιο εύχρηστη με την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, το πληκτρολόγιο Qwerty και τη λειτουργία αναζήτησης με Φίλτρα Κομματιών. Η οθόνη προβάλλει επίσης κυματομορφές σε πολλαπλά χρώματα και αναλυτικότερες πληροφορίες από το rekordbox™, ενώ προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά. Το player διαθέτει πλέον δύο συστοιχίες (banks) των τεσσάρων Σημείων Άμεσης Έναρξης (Hot Cues) η κάθε μία – οκτώ συνολικά. Και σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, μπορείτε να συνδέσετε τον controller DDJ-SP1 για να προσθέσετε ακόμη περισσότερα Σημεία Άμεσης Έναρξης και loop, καθώς και για να ελέγχετε τέσσερα player από μία συσκευή χρησιμοποιώντας διασύνδεση Pro DJ Link.

Ο DJM-900NXS2 αναβαθμίζει τη μίξη σε άλλο επίπεδο χάρη στον πρώτο επεξεργαστή μίξης 64-bit της Pioneer, που προσφέρει πιο φυσικό, ζεστό και αναλυτικό ήχο. Οι μηχανισμοί ελέγχου έχουν ακόμη καλύτερη απόκριση, με νέα δομή κέρδους και βελτιωμένη ισοστάθμιση και καμπύλες fader. Η βαθμίδα Εφέ Χρωματισμού Ήχου (Sound Colour FX) έχει πλέον ένα κουμπί παραμέτρου για ακόμη πιο ακριβή χειρισμό.

Επιπλέον, η ανεξάρτητη μονάδα Αποστολής/Επιστροφής (Send/Return) σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ Εφέ Beat και εξωτερικών εφέ: μπορείτε να συνδέσετε τους εξωτερικούς ελεγκτές εφέ που επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών σε iPad, και να εφαρμόσετε τα εφέ τους πάνω στα εσωτερικά εφέ. Προσθέστε στα παραπάνω τις τέσσερις εισόδους phono, την υποστήριξη DVS και τις δύο θύρες USB για εύκολη σύνδεση σε PC/Mac και θα συμφωνήσετε ότι ο DJM-900NXS2 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, με ευελιξία που καλύπτει κάθε επαγγελματικό DJ booth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθετε περισσότερα εδώ…

CDJ-2000NXS2: https://youtu.be/dCbRYieYwWI
DJM-900NXS2: https://youtu.be/MgCgPuEbTiY

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης