Ήδη η LG και η Samsung έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους προτάσεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας για φέτος με τις συσκευές τους να διακρίνονται από το design που θέλει την οθόνη να καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια. Η Apple απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσει ίδια κατεύθυνση.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλές διαρροές, ενώ πλέον έχουμε και φωτογραφίες από τα πρωτότυπα μοντέλα που βρίσκονται σε φάση δοκιμής. Πρόκειται για μια πολύ πρώιμη μορφή, CNC dummy model, ενώ η τελική μορφή (όπως εικάζεται προς το παρόν) υπάρχει σε μερικά renders που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μπροστινό μέρος της συσκευής φαίνεται να καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την οθόνη, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ένα μικρό speaker grille. Δεν υπάρχει στο μοντέλο αυτό ορατός αισθητήρας αποτυπωμάτων, ενώ κάποια άλλα renders έδειχναν το Touch ID στο πίσω μέρος και στοιχισμένο στο κέντρο. Η έλλειψή του από το πρωτότυπο μοντέλο ίσως είναι ένδειξη ότι η Apple έχει καταφέρει να το ενσωματώσει στην οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη κυρτώνει στις άκρες (2.5D) ενώ το πίσω με το μπροστινό μέρος ενώνονται με μια αλουμινένια επιφάνεια, το οποίο ίσως θυμίσει σε κάποιους το σχεδιασμό του iPhone 4.

O άνθρωπος που διέρρευσε τις φωτογραφίες με το όνομα Geskin μέσω Twitter, έδωσε επίσης μερικά σχέδια της συσκευής στη δημοσιότητα, που φανερώνουν μια κρυφή σειρά από αισθητήρες στο πάνω μέρος και την κάθετη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Πιθανώς να υπάρχει και ένα μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου δίπλα στο LED flash.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης