Η κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Samsung, του Galaxy Fold, ως τώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η συσκευή είχε αρχική ημερομηνία τις 26 Απριλίου, ενώ έπειτα από σοβαρά δομικά προβλήματα του τηλεφώνου, η εταιρεία αποφάσισε ότι θα αναβάλλει επ’ αόριστον το λανσάρισμα. Σκοπός ήταν να διορθώσει αυτά τα προβλήματα και να ανακοινώσει εκ νέου ημερομηνία, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Samsung ήταν αναγκασμένη να ακυρώσει τις προπαραγγελίες των τηλεφώνων των 2.000 δολαρίων εάν το foldable smartphone δεν κυκλοφορούσε μέχρι τις 31 Μαΐου και εφόσον δεν είχε λάβει επιβεβαίωση από τους αγοραστές.

Η Best Buy ακύρωσε τις παραγγελίες στις 24 Μαΐου και πλέον ο πάροχος AT&T ακολουθεί, πληρώνοντας τα… “σπασμένα” της Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος των ΗΠΑ ήδη στέλνει email σε όσους έχουν προπαραγγείλει τη συσκευή προς ενημέρωση της ακύρωσης. Στο μήνυμα αναφέρεται ότι το ποσό που έχουν πληρώσει θα τους επιστραφεί, ενώ οι χρήστες θα λάβουν ως “συγγνώμη” και μια δωροκάρτα των 100 δολαρίων.

Η Samsung είχε υποσχεθεί ότι θα μάθουμε νεότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ακόμη δεν έχει έρθει αυτή η ώρα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης