Η ελληνική indie game development ομάδα, eNVy softworks, η οποία αποτελείται από Έλληνες φοιτητές και φοιτήτριες ανέπτυξε ένα παιχνίδι για φορητές συσκευές, το οποίο ονομάζεται Death and Beyond. Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, έχει ως θέμα το θάνατο, αλλά με έναν τρόπο χιουμοριστικό, καθώς ο τίτλος έχει λάβει από την Google το ηλικιακό όριο των επτά (7) ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Θάνα ξυπνάει παγιδευμένη σε ένα δωμάτιο που δεν έχει ξαναδεί ποτέ της. Ψάχνοντας να βρει μια έξοδο σκοντάφτει. Πέφτοντας στο κενό βλέπει λεπίδες να πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος της. “Αυτό ήταν…” σκέφτεται. Νιώθει ένα τσουχτερό πόνο στο στήθος της. “Είμαι νεκρή.” Ο τελευταίος χτύπος της καρδιάς της αργοσβήνει. Μερικά δευτερόλεπτα περνάνε. Η Θάνα ξυπνάει παγιδευμένη σε ένα δωμάτιο που δεν έχει ξαναδεί ποτέ της…  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν πολύ πρωτότυπο puzzle platformer τίτλο, όπου σκοπός σας είναι σε κάθε level να βρείτε έναν τρόπο να πεθάνετε. O τίτλος διανέμεται δωρεάν για Android και μπορείτε να τον βρείτε στο Play Store, ενώ εντύπωση έχει κάνει η μεγάλη του απήχηση στην Κίνα, όπου μάλιστα τον παιχνίδι δεν κυκλοφορεί επίσημα, αλλά έχει περίπου 5.000 παράνομα downloads, αλλά και περίπου 2.500 στην Ευρώπη.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του creative director του Death & Beyond, κ. Βασιλείου Καραβασίλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Επιμέλεια – Συνέντευξη: Κρούστης Παύλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης