Δεν θα ονομάζεται τελικά Samsung Galaxy S11, αλλά...

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 20:45
Δεν θα ονομάζεται τελικά Samsung Galaxy S11, αλλά...

Η Samsung έχει αρκετά ισχυρή παρουσία στην έκθεση CES 2020, στο Las Vegas, ενώ παράλληλα λέγεται ότι παρουσίασε κεκλεισμένων των θυρών τα νέα της μοντέλα στην κατηγορία των κινητών: το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, που θα ονομάζεται Galaxy Bloom και το νέο μέλος της σειράς Galaxy S, που δεν θα ονομάζεται Galaxy S11 απ' ό,τι φαίνεται, αλλά Samsung Galaxy S20.
 


H Samsung ετοιμάζεται να μεταπηδήσει από τα 12MP στα 108MP για τη βασική κάμερα των τηλεφώνων της σειράς Galaxy S και χαρακτηριστικά, όπως 100x ψηφιακό ζουμ, αλλά και για πρώτη φορά, δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 8K.
 

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη, αυτό που περιμέναμε να δούμε ως Galaxy S11e, ο διάδοχος του S10e δηλαδή, πιθανώς να είναι το Samsung Galaxy S20, με κυρτή οθόνη 6,2 ιντσών. 


Οι δυο συσκευές που θα λανσαριστούν πλάι του θα είναι τα Samsung Galaxy S20+ και Samsung Galaxy S20 Ultra, στις 6,7 και 6,9 ίντσες αντίστοιχα.
 


Πέραν του επεξεργαστή, που θα είναι πιθανώς ο νεότερος Exynos για την ευρωπαϊκή αγορά (και ο κορυφαίος Snapdragon για την αμερικάνικη), η Samsung μάλλον θα προωθήσει τα νέα στάνταρ της για υψηλές αναλύσεις και στις οθόνες, όσον αφορά τη θέαση περιεχομένου.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 20:53