Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας για να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας στο έπακρο. Ένα αξεσουάρ για το smartphone σας που μπορεί να μετατρέψει τις εμπειρίες σας σε κάτι μοναδικό.

Το αξεσουάρ αυτό είναι το ΜOZA Mini-S. Τοποθετήστε το smartphone σας σε αυτό και αυτόματα ο αλγόριθμος ρύθμισης μπορεί να ρυθμίσει γρήγορα το gimbal και να εξισορροπήσει τους 3 άξονες χωρίς μεγάλη παρέμβαση, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Πολλές λειτουργίες  είναι ενσωματωμένες στο MOZA Mini-S smartphone, συμπεριλαμβανομένου του ζουμ με ένα κουμπί, του ελέγχου εστίασης και της γρήγορης ματιάς (playback) για τη διευκόλυνση και την απλοποίηση των λειτουργιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρησιμοποιώντας την λαβή, έχετε  τον έλεγχο της φωτογραφικής λειτουργίας του τηλεφώνου σας, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής από το τοπίο σε πορτραίτο για live streaming.

 

Βρείτε το MOZA Mini-S με τιμή που προκαλεί, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Προηγμένες λειτουργίες λήψης

Το MOZA Mini-S διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες λήψης, όπως time-lapse, slow motion, inception, sport gear mode, vertigo και πολλά άλλα. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το δημιουργικό σας στυλ λήψης και να δημιουργήσετε ομαλά και σταθερά βίντεο.

Πολλαπλοί τρόποι παρακολούθησης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρακολούθησης για να διασφαλιστεί ότι κάθε ενέργεια ή κάθε αντικείμενο, όσο αργά ή γρήγορα και να πηγαίνει, μπορεί να παρακολουθηθεί, να αποτυπωθεί και να καταγραφεί.

Παρακολούθηση αντικειμένων

Η λειτουργία εντοπισμού αντικειμένων διασφαλίζει ότι κάθε αντικείμενο παρακολουθείται πάντοτε, είναι σωστά εστιασμένο και πάντα μέσα στο πλάνο μας.

Δημιουργήστε ταινία με την εφαρμογή MOZA Genie Αpp

Το MOZA Mini-S μπορεί να συνδεθεί με το MOZA Genie App με μόνο ένα πάτημα του δακτύλου σας, για δημιουργικά και ενδιαφέροντα βίντεο.

Φορητό- Μικρό-Εργονομικό

Το έξυπνο και συμπαγές περίβλημα προσφέρει μια άνετη χειροκίνητη εμπειρία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας μην τυχόν και σας γλιστρήσει.

Διαφορετικά χρώματα ικανοποιούν τις ανάγκες σας

Για να ταιριάζει στο lifestyle σας, το MOZA Mini-S έρχεται σε δύο χρώματα: Μαύρο και Άσπρο, προσφέροντας μια νέα και δροσερή εναλλακτική λύση που ταιριάζει με το δικό σας στυλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης