Επιτέλους επίσημη παρουσίαση για το νέο Motorola Razr!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 21:17
Επιτέλους επίσημη παρουσίαση για το νέο Motorola Razr!

Η Motorola βρήκε την κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει με το επανασχεδιασμένο Motorola Razr. Το θρυλικό τηλέφωνο της εταιρείας επιστρέφει με αναδιπλούμενη πλέον οθόνη, ο οποία φτάνει τις 6,2 ίντσες.
 

Το τηλέφωνο έχει τον Snapdragon 710, 6GB RAM και 128GB αποθ. χώρου. Διαθέτει μία κάμερα στο πίσω μέρος (επάνω στο καπάκι - το μέρος που διπλώνει) και μία στο μπροστινό (εντός) σε εγκοπή που βρίσκεται στην οθόνη.
 

 

 

Η βασική κάμερα είναι στα 16MP με διάφραγμα f/1.7 και ψηφιακή σταθεροποίηση, Dual Pixel autofocus και laser autofocus. Διαθέτει επίσης dual LED flash. Η selfie κάμερα είναι 5MP με διάφραγμα f/2.0, χωρίς φλας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει το φως της οθόνης.

 

 

Φυσικά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η αναδιπλούμενη οθόνη. Είναι pOLED με λόγο πλευρών 21:9, ονομάζεται Cinemavision και η ανάλυσή της είναι στα 2142x876. Υπάρχει μια Quick View οθόνη OLED 2,7" στο εξωτερικό μέρος, ανάλυσης 600x800.

 

 


Χάρη στη δεύτερη οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για βασικές λειτουργίες, όπως κλήσεις, selfies κλπ., χωρίς να χρειάζεται να την ξεδιπλώσετε.


Η μπαταρία είναι στα 2510mAh και θα φορτίζει στα 15W (TurboPower). Το λογισμικό είναι το Android Pie.


Διατίθεται μόνο σε ένα χρώμα, Noir Black, και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται όμως στα 1.500 δολάρια.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 23:11