Η Motorola βρήκε την κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει με το επανασχεδιασμένο Motorola Razr. Το θρυλικό τηλέφωνο της εταιρείας επιστρέφει με αναδιπλούμενη πλέον οθόνη, ο οποία φτάνει τις 6,2 ίντσες.
 

Το τηλέφωνο έχει τον Snapdragon 710, 6GB RAM και 128GB αποθ. χώρου. Διαθέτει μία κάμερα στο πίσω μέρος (επάνω στο καπάκι – το μέρος που διπλώνει) και μία στο μπροστινό (εντός) σε εγκοπή που βρίσκεται στην οθόνη.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η βασική κάμερα είναι στα 16MP με διάφραγμα f/1.7 και ψηφιακή σταθεροποίηση, Dual Pixel autofocus και laser autofocus. Διαθέτει επίσης dual LED flash. Η selfie κάμερα είναι 5MP με διάφραγμα f/2.0, χωρίς φλας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει το φως της οθόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Φυσικά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η αναδιπλούμενη οθόνη. Είναι pOLED με λόγο πλευρών 21:9, ονομάζεται Cinemavision και η ανάλυσή της είναι στα 2142×876. Υπάρχει μια Quick View οθόνη OLED 2,7″ στο εξωτερικό μέρος, ανάλυσης 600×800.

 

 

Χάρη στη δεύτερη οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για βασικές λειτουργίες, όπως κλήσεις, selfies κλπ., χωρίς να χρειάζεται να την ξεδιπλώσετε.

Η μπαταρία είναι στα 2510mAh και θα φορτίζει στα 15W (TurboPower). Το λογισμικό είναι το Android Pie.

Διατίθεται μόνο σε ένα χρώμα, Noir Black, και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται όμως στα 1.500 δολάρια.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης